Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíts_etek! Nagy a baj. Mit tennétek? (Terhes cigány lány-magyar fiú)
Utána még volt neki, de azóta nem. Szóval már kellett volna, hogy legyen 99.9%, de nem! Annyira már nem lényeg, mert beszélgettünk és megtartanánk :) Nem hiszem, hogy másé lenne :/
Eléggé szeretjük egymást, de nem tudom mi lesz idős koromig. Lehet meg sem élem. Magamat ismerve, biztos nem csalom meg és kitartok mellette (ha csak nem lesz egy rémes öregasszony :D )Ő is szeret. Érzem, látom rajta. Párban voltunk, itthon felhoztam a témát, hogy mit szólnának hozzá, meséltem róla, de nem volt kifogásuk ellene így elhoztam, megismerték, kedvelik. Kettőnkön kívül nem tudja még senki, hogy pocaklakója van :) Mi egy átlagos szinten élő család vagyunk, és tudtam hogy nem elleneznék.
Én szobafestő vagyok,ő eladóként végzett, nem dolgozik.
Közös életet eltudok képzelni, ide hoznám hozzánk, ha majd beleegyeznének a szülei. 2 szoba van, egyben én vagyok, a másik üresen áll. Későbbiekben elmennénk, ha volna annyi pénz.
Azóta nagyon sokat beszéltünk erről a témáról... Amikor elmondta megijedtem, átrágtuk a lehetőséget, de Ő elvetetni nem igazán akarta. Megbeszéltük, még 1x és még 1x. Olvastam a témáról és valahogy átjárt a gyermekáldás szellemisége :) Most már én is szeretném :) Hisz a mi gyerekünk, a közös gyerekünk. És imádom Őt, nagyon nagyon :))) Egyre jobban. Még közelebb hozott egymáshoz ez a dolog, és más szemszögből nézzük a dolgokat.
Kicsit fura, hogy először (nagyon)nem akartam, tartottam tőle. De semmi másra nem tudtam gondolni azóta, mindig ezen járt az agyam és változott a véleményem.
(Most szombaton rájuk zúdítsuk az egészet. Szurkoljatok :D)
én meg kis naiv, neveket is kerestem meg találtam is...majd a kis jövevénynek...
óó hogy rággyam meg a husodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!