Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíts_etek! Nagy a baj. Mit tennétek? (Terhes cigány lány-magyar fiú)
Hagyjuk az efféle hozzászólásokat...
Átbeszéltük a dolgokat, Ő biztosra érzi, hogy terhes.(És minden jel erre utal). De megyünk nőgyógyászhoz jövőhéten most már mindenképp!
Szóba jött az is, hogy ezt el kell mondani, nem lehet halogatni Nehéz ügy lesz szerintem, de muszáj. Szülők elé állunk és megmondjuk. "Nem leszek veréb" :) És kiállok elébük. Na meg előbb-utóbb úgyis kiderül. (Ha abortuszra megy akkor, ha növekszik a pocakja akkor, szóval mindenhogy...) Ha nem veszik le a fejem és valóban az ENYÉM a pici (1000%-ra) , arra jutottunk hosszas beszélgetés után, hogy megtartjuk. Munkám van, és szeretem őt! :-)
"Jövő héten megírom mit reagált a család."
hanem akkor meg majd a kuruc infón úgyis értesülünk az eseményekről...
Én sem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet felvállalni azt, ami még egyáltalán nem biztos.
Nehogy ezzel rontsd el az életedet...
Nem úgy problémás mint a többi. Ilyen ügyeskedő típusok, fehérgallérosok...
Nem tudom elképzelni róla, hogy mással is együtt lett volna :/
Hagyományok terén csak a házasság amivel így vannak. De ez nekem nem újdonság, mert nálunk is így van. Nagyszüleim is 52 éve vannak együtt. (És nem azért mert muszáj.) Nem szokatlan számomra.
A lányt szeretem, és el is venném, igaz még nem vagyunk régóta együtt, csak még bemutatni sem mert. Tartottunk tőle mit mondanak. Nehogy rosszul süljön el a dolog, és ne tudjunk többet találkozni.
Jól írtad.
Elmentek nőgyógyászhoz, és biztosra mentek.
Viszont kicsit hülyén fog kijönni, ha akarsz csinálni egy apasági tesztet, mivel ha legálisan csinálod, mindkét fél beleegyezése szükséges, így ez lehet egy háborús bizalmatlansági front vonal, de mint írtad anya csak ő lehet, apa viszont bárki, így ezt teljesen megértem.
Az abortuszt nem ajánlom semmiképpen sem, mivel ez káros lehet a lány későbbi fogantatásánál, azaz sok nőnek nehezebb lesz a teherbe esés. Továbbá lelkileg is egy elég gyötrő dolog, lelki sérülés lesz belőle.
A szülők annyira nem számítanak, mivel ők amolyan bábuk, akit a gyermekük, azaz jelen esetben a lányuk irányíthat, és mivel te vagy az apa, így nem fognak kipécézni, ettől ne félj. A szokásjogukat a szerelem- gyerek felülírja.
Várjuk majd a fejleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!