Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíts_etek! Nagy a baj. Mit tennétek? (Terhes cigány lány-magyar fiú)
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet, hogy áprilisban megismertem egy szép cigány lányt. Találkoztunk, tetszettünk egymásnak nagyon. Szerelem és szex lett belőle...Abból meg........Sajnos egy teherbe esés. Szülei még nem sejtik a dolgot (hála). Hajlik rá, hogy megtartsa (pénz van rá, kicsit módosabbak mint Én). Na de, ha megszüli és látják, hogy a gyerek szőkés (mint én voltam kicsinek) és faggatják, hogy ki az apja (ha előtte ki nem szedik belőle) akkor nekem lőttek (biztos nem veregetik meg a vállam, hogy szép munka...gyere a családba tartozol). Vegyem rá, hogy elvetesse?? Mi legyen?2013. okt. 12. 12:24
11/106 A kérdező kommentje:
Nem vicces :/
2013. okt. 12. 12:40
12/106 anonim válasza:
óvszerrel nem te vagy az apa ha tudod használni.
13/106 anonim válasza:
apasági teszt az első faszikám. jogod van megtudni ki a gyerek apja. lehet nem is te vagy. járt már így ember akit távolról ismertem és kiderült nem is ő az apja
14/106 anonim válasza:
Biztos, hogy te vagy az okozója? Nem lépet közbe senki más? Nincsen valami harmadik... vagy "ikszedik" fél?
16/106 anonim válasza:
Mekkora paraszt vagy! Mi az, hogy ha megtudják, ki az apja??? Miért, szerinted nem akarják tudni??? Nem egyértelmű, hogy ha bevallja hogy terhes, azt is megtudja mindenki, hogy még is ki az apa?
Mellesleg figyelni kellett volna arra a gumira rendesen!
Szerintem beszélje meg veled, a szüleivel, aztán döntsetek közösen!!! Ez mindenkinek a dolga, hiszen ő hordaná ki, te csináltad, és a szülei tartanák el!
17/106 anonim válasza:
Egy cigánynál nem tudhatod ki az apa...
18/106 anonim válasza:
senkinél nem tudhatod. 10ből 1-3 gyerek apja nem az akit mond a nő
19/106 anonim válasza:
Hát igaz... az is lehet, hogy valamelyik bátyja ejtette teherbe. Náluk ez esti program.
20/106 A kérdező kommentje:
Szerintem tőlem van. (de ugye anya van csak 1, apa lehet 100) Nem az a k-rva fajta. Úgy tudom barátja is csak 1x volt.
Persze, hogy tudni akarják majd biztos. Még nem találkoztam velük közvetlen. Pont ezért... Mert magyar vagyok. Már ezért is kaptam volna biztos.
2013. okt. 12. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!