Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíts_etek! Nagy a baj. Mit tennétek? (Terhes cigány lány-magyar fiú)
Nem oláh cigányok véletlenül?
Ők azt hiszem tényleg nem örülnek, ha magyar kerül a családba. Még a többi féle cigánnyal sem nagyon keverednek.
Magyar cigányok, tehát "normál" cigány csak nem igazán beszéli a nyelvüket (csak a főbb dolgokat). Annyira már a hagyományt sem őrzik, de még abból is maradt valamicske.
Családját nagyon nem kell eltartani. Sőt, inkább ők tudnák könnyen az enyémet :) És nem lesz 5 éven belül még 2-3-X gyerek. De ha lesz majd a segííly :D (Csak viccelek :) )
Most ez nekem nem tiszta. Akkor Ti végig együtt voltatok párban? És mennyire szeretitek egymást, úgy értem biztos vagy benne, hogy tűzön-vízen átmennétek egymásért bármi legyen és együtt lennétek még idős korotokban is?
Neked mi a foglalkozásod? Ő milyen életet akar? Tanul valamit? Mi szeretne lenni?
El tudsz képzelni olyan közös életet Vele, amiben mindenetek megvan és boldogok vagytok? Hol laknátok?
Próbáltam végig olvasni a válaszokat, de nekem az jött le, hogy eddig az Ő szüleinek a reakciójától "félsz" és a Te szüleiddel mi a helyzet? A Te családod milyen? Ismerik őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!