Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíts_etek! Nagy a baj. Mit tennétek? (Terhes cigány lány-magyar fiú)
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet, hogy áprilisban megismertem egy szép cigány lányt. Találkoztunk, tetszettünk egymásnak nagyon. Szerelem és szex lett belőle...Abból meg........Sajnos egy teherbe esés. Szülei még nem sejtik a dolgot (hála). Hajlik rá, hogy megtartsa (pénz van rá, kicsit módosabbak mint Én). Na de, ha megszüli és látják, hogy a gyerek szőkés (mint én voltam kicsinek) és faggatják, hogy ki az apja (ha előtte ki nem szedik belőle) akkor nekem lőttek (biztos nem veregetik meg a vállam, hogy szép munka...gyere a családba tartozol). Vegyem rá, hogy elvetesse?? Mi legyen?2013. okt. 12. 12:24
31/106 A kérdező kommentje:
Nem úgy látszik mint aki el akarja vetetni, de majd megpróbálom átbeszélni vele a lehetőséget.
2013. okt. 12. 13:48
32/106 anonim válasza:
Nőgyógyásznál is volt már? Az is megállapította róla, hogy terhes? Hormonális probléma is okozhat fake terhességet, ha jól tudom.
33/106 anonim válasza:
Mi lett a vége?
Kiderült hogy ki a gyerek apja? A lány apja vagy a bátyja?
34/106 anonim válasza:
ma tette fel a kérdést. hogy derült volna ki?
35/106 anonim válasza:
Addig írd meg a végrendeleted, amíg nem késő! :D
Hát ezt rendesen benézted! A többiek mondták az apasági tesztet! Csináltassátok meg azt, addig meg valahogy csak kihúzod!
36/106 anonim válasza:
Szóval te összeálltál egy olyan csajjal, akinek már "híre van", akinek a szavára nem lehet adni? Most függetlenül a rasszizmustól: ilyen alakok vannak (nem csak cigányok!), és a legnagyobb ostobaság, ha egy hazug, számító nőszeméllyel összeállsz. Megd*gni meg pláne nem kellett volna, aki másban tud hazudni, az a gyerekben is tud majd. Persze, ki tudja, lehet, megcsalt, teherbe esett, majd gyorsan dugott veled is, hogy ha teherbe esik, rád tudja fogni. Láttam már hasonlóra példát a környezetemben, azzal a különbséggel, hogy ott a nő magyar.
37/106 A kérdező kommentje:
Nőgyógyász még nem volt. De ha azóta nem jött meg neki, akkor csak terhes. Már amennyire értek ehhez.
Hagyjatok már a hülyeséggel! Nem az apja volt -.- és bátyja nincs is.....
A családnak van híre, nem a csajnak. Ő rendes, aranyos stb :)
2013. okt. 12. 22:45
38/106 anonim válasza:
Ha csak ennyi, hogy nem jött meg, akkor egyáltalán nem biztos, hogy terhes. Nekünk is okozott riadalmat egy-egy késő menzesz...
Úgyhogy vagy a nőgyógyász tudja megmondani, vagy senki. Menjetek el egyhez.
39/106 A kérdező kommentje:
De ennyi ideje??!
2013. okt. 12. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!