Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányok/fiúk, hallhatnak Majka, BLR, Mr. Busta és társai féle című muzsikát?
olyanok írjanak, hogy ki miért hallgatja?
meg olyanok is, akik szerint miért hallgatják mások?
korotokat is írjátok.
Nem szoktam hallgatni,nem a stílusom.
17/L
Jaj hát szinte gondoltam, h ez lesz, h "én olyat nem hallgatok, mert én annyira értelmes vagyok, h majd szét durran a fejem"
Szánalmas ez a kapálózás, de nagyon....
Az meg, h milyen emberek hallgatják teljesen változó!
#2 és ha ilyet hallgatsz, onnantól már nem bánt semmi? :)
mert ilyesmi korú, és véleményű, lány és fiú válasza lesz szerintem többségben, ha szabad kimondani.
engem még a kíváncsiság sem hajtott, hogy hallgassam a számukat, pusztán a tv-ben hallom néha véletlenül.
Én pl.
Hogy milyen vagyok? Nehéz lenne elmondani pár szóban.
Szeretem az id.ótákat, a b.nkókat, akik sz.métkednek velem, de néha azért eljátsszák, hogy mennyire imádnak. Örökösen megakarom javítani a rossz útra tért összetört szívű "kisfiúkat" akik azért gonoszak a nőkkel mert egy rossz tapasztalatot nem tudnak feldolgozni.
Ezek szerint lehet mazochista is vagyok?
Igen... belefér azt hiszem.
Egyébként a felsoroltak nem túl színvonalas előadók, és nem sokat mond a zenéjük a b. száson, sz. páson kívül semmiről..
De valahol sajnos van bennük némi igazság.
És azért hallgatom mert megismerkedtem egy olyan társasággal akik ilyenek.. és átvettem tőlük. Mert tetszett. Eleve is szeretem a rapet.
20/L
Mr busta csajozós nótáit hallgatom mert szakadok tőle a röhögéstől ::DD
amúgy nem szeretem
én sosem hallgattam, de ilyen magyar rappeket, szerintem csak a depis emberek hallgatnak, vagy akit megbántottak, vagy aki megbántott valakit.
Másik erényem a az őszinteség, amit írok azt nem sértegetésből teszem, nem kell mindenkinek magára venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!