Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíts_etek! Nagy a baj. Mit tennétek? (Terhes cigány lány-magyar fiú)
Ha óvszerrel szabályosan védekeztetek, akkor nem vagy apa.
Mellesleg nem lesz szőkés a gyerek akkor se, ha az apa szőke. Genetika.
Megkérdeztem bakker... Hazudhat 100 fajtát. Azért nem veszem készpénznek amit mond!!!
A városban ismertek, és nem azért mert olyan sokat adakoznak a szeretet szolgálatnak........ És adnak a hagyományokra.
Értesítsd a Gárdát, hogy veszélyben vagy. Vagy a Jobbikot. Még ha megmenteni nem is mentenek meg, legalább a halálod jó kis kampány lesz a nacionalista pártoknak :D (ha megrögzült jobbikus vagy, még nemzeti hőssé is válhatsz)
A jó emberek előttem leírták az opciókat, apasági teszt, menekülés, felfegyverkezés, házasság, menekülés, bízás Istenben, hogy nem fognak bántani, elköltözés, és az én lehetőségem miszerint, ha már aláírtad a halálos ítéleted, legalább válj hőssé barátom :D
Szerintem sem te vagy az apa. Mindenképpen kérj apasági tesztet, mert lehet, hogy tündibündi a lány, de egyrészt a vér nem válik vízzé; másrészt egy fehér lánynál is ez lenne az első lépés, ha védekeztem.
Ráadásul egy apasági teszttel nem is veszíthetsz semmit, mert ha a tied a gyerek, ugyanaz a felállás marad, mintha nem csináltatnál. Nyakadba varrnák.
Egyébként biztos egyáltalán, hogy terhes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!