Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíts_etek! Nagy a baj. Mit tennétek? (Terhes cigány lány-magyar fiú)
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet, hogy áprilisban megismertem egy szép cigány lányt. Találkoztunk, tetszettünk egymásnak nagyon. Szerelem és szex lett belőle...Abból meg........Sajnos egy teherbe esés. Szülei még nem sejtik a dolgot (hála). Hajlik rá, hogy megtartsa (pénz van rá, kicsit módosabbak mint Én). Na de, ha megszüli és látják, hogy a gyerek szőkés (mint én voltam kicsinek) és faggatják, hogy ki az apja (ha előtte ki nem szedik belőle) akkor nekem lőttek (biztos nem veregetik meg a vállam, hogy szép munka...gyere a családba tartozol). Vegyem rá, hogy elvetesse?? Mi legyen?2013. okt. 12. 12:24
1/106 A kérdező kommentje:
Védekezés volt! Mielőtt kérdezitek.
2013. okt. 12. 12:25
2/106 anonim válasza:
Szedd a sátorfádat, mert a párducmintás BMW-ből az anyósülésről fog rád lőni uzival a helyi cigánybanda.
3/106 A kérdező kommentje:
Én 20 vagyok, Ő 18.
2013. okt. 12. 12:26
4/106 anonim válasza:
Gyakorlatilag neked befellegzett!
Szeretnéd ha fűltöl-fülig érne a szád? Megmetszik a torkodat Öcsi :D
2-es is ezen az elven van.
5/106 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz ha elhagyod az országot, mert valószinűleg a kislány apukának akart.
7/106 A kérdező kommentje:
Áprilisban csak megismertem.
Kb 1,5-2 hónapja sikerült be. Még nem látszik rajta! (hurrá...)
Miért akart volna apának? Óvszer volt, és az enyém természetesen.
2013. okt. 12. 12:39
8/106 anonim válasza:
Szerintek nem is a tiéd a gyerek, csak be akar húzni!
10/106 anonim válasza:
Legrosszabb lehetőség: el kell venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!