Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan (tisztelet a kivételnek) hogy a 10-13 éves gyerek nem csajozhat/pasishat? 11/f
Figyelt kérdés
Szerintem se kell engedni hogy szexeljenek ,de ,hogy a puszit szájrapuszit csókot randit az már örüle2013. aug. 21. 15:18
51/53 anonim válasza:
Azért mert 10-11 éveseket még a játékautó kéne,hogy érdekelje
52/53 anonim válasza:
9 éves korom óta szerelmes vagyok egy lányba, még 3.-ban szerelmet vallottam neki az egész osztály előtt(jó ez mondjuk nagy f*ság volt, de hát istenem, voltam vagy 9 és fél :D), most 24 vagyok és azóta is szeretem. Két hónapja lett a menyasszonyom. És 17 évesen szeretkeztünk először, pedig 11 eves koromban már rég tudtam mi az a szex, erekcióm is volt, és 10 éves korom óta maszturbálok. Mondjuk mióta eljegyeztem, lényegesen kevesebbet :D
53/53 anonim válasza:
Úgy gondolom h a kamaszkor sok változást tartogat a számotokra.Figyeld meg,2-3 év ,sőt 5 év múlva mennyit fogsz változni!Ha felnősz,jobb esetben életed végéig lesz párod,ezért kell kihasználnod h még szabad vagy.Ráadásul ti még nagyon felelőtlenek vagytok,mostanávan menő,hogy minnél előbb felnőttként viselkedjetek(pia,cigi,szex)...de szerintem ez gáz.Várj még a kapcsolatokkal,lesz rá bgven időd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!