Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tisztel egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tisztel egyetlen férfi sem?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy egyetlen férfinak sem vagyok igazán fontos, egyik sem hajlandó értem "küzdeni".

Csak egy példa:

Találozom az illetővel, megy a buszhoz. Mondom, de örülök, hogy látlak, dumáljunk kicsit. Erre ő rohan tovább a buszhoz, pedig a következő fél óra múlva jönne neki.

Egyszerűen minden férfin azt érzem, hogy mindegy neki, hogy ott vagyok-e vagy sem. Nem hajlndóak rám időt vagy energiát szánni. Pedig nem vagyok nyomulós és nem is a bunkó parasztokra bukom.

Azt mondják, hogy csendes, okos, szép lány vagyok.

2013. aug. 15. 00:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi köze van ennek a tisztelethez ?
2013. aug. 15. 00:03
 2/13 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. aug. 15. 00:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Jézusom...
2013. aug. 15. 00:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyrészt fogalomzavarban szenvedsz. A tiszteletnek ehhez semmi köze. Másrészt meg nem érsz nekik annyit, hogy foglalkozzanak veled. Nem vagy számukra értékes ember. Az, hogy itt a befogadó közeggel, vagy veled van-e baj, a te reszortod eldönteni.
2013. aug. 15. 00:04
 5/13 A kérdező kommentje:

Hogy mi köze a tisztelethez? Én csak azt veszem semmibe, akit nem tisztelek.

21 vagyok.

2013. aug. 15. 00:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Rossz embereket fogsz ki.
2013. aug. 15. 00:08
 7/13 anonim ***** válasza:
a tiszteletért tenni is kell!
2013. aug. 15. 00:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok egy alja ember, hogy ne lehessen tisztelni.
2013. aug. 15. 00:10
 9/13 anonim ***** válasza:
nem is mondom ezt,de csak azért nem fognak tisztelni(én nem tisztelnélek)mert,te vagy xy.
2013. aug. 15. 00:13
 10/13 anonim ***** válasza:
figyelj ha az én buszom ment volna én is mentem volna tovább :) fél óra mulva megy a következő? és ha sietett az ember?
2013. aug. 15. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!