Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Általános sulis hatodikos...

Általános sulis hatodikos vagyok és vannak olyan negyedikesek, ötödikesek akik gondolkodás nélkül beszólogatnak pl. cigány gyerek, tehát semmi tisztelet, mit tegyek? A többi odalent

Figyelt kérdés

Na szóval hogyan érhetem el hogy tiszteljenek? Egyébként magamról annyit szoktam edzeni így már izmos vagyok már amennyire egy hatodikos izmos lehet és jól öltözködöm!!!

Hogyan tudnék a "páwa" gyökerek felé kerülni?

2013. márc. 24. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
az ilyeneknél, jobb ha sosem éred el, hogy tiszteljenek... ők nem azért tisztelnének, mert milyen jófej vagy, hanem pl ha boltból lopnál, bántanál másokat. szerintem a legjobban teszed, ha beszólnak megvéded magadat. ha neked mennek, akkor is megvéded magadat. az ilyeneknek legtöbbször csak a szájuk nagy.
2013. márc. 24. 20:48
 2/10 anonim válasza:
Odamész hozzá és megvered ilyen egyszerű, ha nem akarsz bunyózni akkor csak fenyegesd meg.
2013. márc. 25. 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele.

Ha a cigánynak jó kedve van, akkor is behívhatja csak úgy szórakozásból a családját, és jól elveret.

A cigánynak beszólsz, megütöd, megölnek a testvérei.

2013. márc. 25. 16:05
 4/10 A kérdező kommentje:
kösz válaszokat , a harmadik válaszolónak: jah ez a baj , csúnya egy féreg népség
2013. márc. 31. 11:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Mond a jogvédő liberális cigányvédőknek aki még őket védik is.

Ő szerintük a cigány nem bűnöző becsületes ember.

2013. márc. 31. 12:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Milyen okosak vagytok, hogy egy általános iskolásnak ilyeneket írogattok. És neked is, kérdező, nyilván hatalmas élettapasztalatod van, hogy kijelented, hogy féreg népség.

A kérdésedben egyébként azt írtad, pl. cigánygyerek, és nem azt, hogy cigányok szólogatnak be. Egyáltalán nem tudom, hogy miért kellet kihangsúlyozni, hogy cigány is volt közöttük, de ez a te dolgod. A problémáidat viszont nem az itt hozzászólók fogják megoldani. Ha csak téged piszkál a többi gyerek, biztos van valami oka. Ezt neked kell kiderítened, és változtatni azon.

2013. ápr. 26. 00:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Sok bajt okozott és bosszúságot már a családomnak , nem illenek rájuk jelzők olyan gonoszak
2013. jún. 3. 19:18
 8/10 anonim válasza:
6-os mi a gond azzal hogy kiemelte hogy egy cigány is volt köztük? Ez azt jelenti hogy nem verheted meg mert hívja a rokonokat barátokat , és HÁTBA szúrnak. Ha viszont egy nem cigány gyereket megversz azért mert kötekedik veled akkor többet nem fog basztatni és nem fogja hívni a családot rokonokat stb. Hanem elismeri hogy vesztett és nem basztat tovább.
2013. aug. 21. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy fenét, ez is családfüggő! Ahogyan a magyarok között nem mindenki egyforma, vagy az olaszok között, az angolok között, a németek között... stb., a cigányok között SEM! Ezt kéne már felfognotok!

És komolyan: elgondolkodtató egy olyan gyerek, aki úgy beszél már hatodikos korában, hogy "a cigány féreg népség"... a mélymagyar mindenségit! Mióta politizálnak a 10 éves gyerkőcök??? Inkább arra lenne meg az eszed, kölyök, hogy nem feléjük akarsz kerülni, hanem föléjük! A kettő teljesen mást jelent.

Nem lehet, hogy valami korábbi hasonló megnyilvánulás vagy megnyilvánulások miatt kenik el a cigány gyerekek a szád szélét?

A másik, hogy amikor én pl. gyerek voltam, senki nem foglalkozott azzal, hogy ki cigány, meg ki nem. Egy-két deviáns kölyök akkoriban is volt, de alapvetően jól megvoltunk. Mégis annyi verekedés volt a suliban, hogy csak na. Ha volt sapka, azért, ha nem, azért. A csúfolódásért meg pláne.

2013. aug. 21. 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:
A kérdésedből kiderül, hogy miért szólogatnak be, és az a legszörnyűbb, hogy rengeteg hozzád hasonló van, amúgy meg ha a pávák közé akarsz kerülni csak nyald ki a seggüket.
2013. nov. 12. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!