Általános sulis hatodikos vagyok és vannak olyan negyedikesek, ötödikesek akik gondolkodás nélkül beszólogatnak pl. cigány gyerek, tehát semmi tisztelet, mit tegyek? A többi odalent
Na szóval hogyan érhetem el hogy tiszteljenek? Egyébként magamról annyit szoktam edzeni így már izmos vagyok már amennyire egy hatodikos izmos lehet és jól öltözködöm!!!
Hogyan tudnék a "páwa" gyökerek felé kerülni?
Ne foglalkozz vele.
Ha a cigánynak jó kedve van, akkor is behívhatja csak úgy szórakozásból a családját, és jól elveret.
A cigánynak beszólsz, megütöd, megölnek a testvérei.
Mond a jogvédő liberális cigányvédőknek aki még őket védik is.
Ő szerintük a cigány nem bűnöző becsületes ember.
Milyen okosak vagytok, hogy egy általános iskolásnak ilyeneket írogattok. És neked is, kérdező, nyilván hatalmas élettapasztalatod van, hogy kijelented, hogy féreg népség.
A kérdésedben egyébként azt írtad, pl. cigánygyerek, és nem azt, hogy cigányok szólogatnak be. Egyáltalán nem tudom, hogy miért kellet kihangsúlyozni, hogy cigány is volt közöttük, de ez a te dolgod. A problémáidat viszont nem az itt hozzászólók fogják megoldani. Ha csak téged piszkál a többi gyerek, biztos van valami oka. Ezt neked kell kiderítened, és változtatni azon.
Egy fenét, ez is családfüggő! Ahogyan a magyarok között nem mindenki egyforma, vagy az olaszok között, az angolok között, a németek között... stb., a cigányok között SEM! Ezt kéne már felfognotok!
És komolyan: elgondolkodtató egy olyan gyerek, aki úgy beszél már hatodikos korában, hogy "a cigány féreg népség"... a mélymagyar mindenségit! Mióta politizálnak a 10 éves gyerkőcök??? Inkább arra lenne meg az eszed, kölyök, hogy nem feléjük akarsz kerülni, hanem föléjük! A kettő teljesen mást jelent.
Nem lehet, hogy valami korábbi hasonló megnyilvánulás vagy megnyilvánulások miatt kenik el a cigány gyerekek a szád szélét?
A másik, hogy amikor én pl. gyerek voltam, senki nem foglalkozott azzal, hogy ki cigány, meg ki nem. Egy-két deviáns kölyök akkoriban is volt, de alapvetően jól megvoltunk. Mégis annyi verekedés volt a suliban, hogy csak na. Ha volt sapka, azért, ha nem, azért. A csúfolódásért meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!