Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják sokan (tisztel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan (tisztelet a kivételnek) hogy a 10-13 éves gyerek nem csajozhat/pasishat? 11/f

Figyelt kérdés
Szerintem se kell engedni hogy szexeljenek ,de ,hogy a puszit szájrapuszit csókot randit az már örüle

2013. aug. 21. 15:18
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
ötösnek:te nm tudsz helyesen irni hány éves vagy
2013. aug. 21. 15:34
 12/53 anonim ***** válasza:
100%

En nem tudok helyesen irni 19 eves egyetemistakent? Te tudsz 11 evesen es egyebkent szellemileg is sokkal erettebb vagy?

Jo eg, hol tartana a vilag, ha ez igy lenne? :DD

2013. aug. 21. 15:41
 13/53 A kérdező kommentje:
12-es nek akkor miért hagytad le az ékezeteket
2013. aug. 21. 15:45
 14/53 Bummer ***** válasza:
100%

Az érettséggel vitatkoznék.

Nekem is jöttek be csajok 11-13 éves korban, elkezdtek dolgozni a hormonok, én is pusziltam meg csajt szájon, de kapcsolat, meg szex és hasonlók egyáltalán nem mozgatott minket, abban a korban csak ismerkedik a gyerek a világgal, mellette sokkal inkább érdekeltek még azok a dolgok, hogy haverokkal számítógépezzünk, a grundon focizzunk minden hétvégén, bringával "jaszkarizzunk", lázadó módon elhagyjuk az engedélyezett "körzetet" titokban, nyáron meg majd minden nap strandoljunk, stb.

Az volt a normális érettség, mert mindent akkor és ott tapasztaltunk meg ahol és amikor kellett, így egyenletesebb volt a fiatalkori "felfedezés és kaland".

15-16 évesen már eljártunk tinidisco-ba, ismerkedtünk lányokkal, 17 éves kortól már jöttek a kapcsolat "félék", csináltuk a sulit, a sulis brahikat, 19-20 éves kortól meg többünknek volt egy kicsit "elvadulósabb" korszaka (kinek mi) esetleg az első igen komoly kapcsolatok, húszas éveinkben meg már egyre lenyugvóbb, céltudatosabb élet felfogással és kiépült tapasztalattal építettük karrierünk, kapcsolatunk, stb.

(no persze ez se mindenkinek mindenben így volt és van, de nagy átlagban aki már az elmúlt 30-40 évben élt jobban érti mire gondolok.)

30/F

2013. aug. 21. 15:48
 15/53 anonim ***** válasza:
95%

Talan mert telefonrol netezek? Amugy meg mi kozod hozza?

De ne hidd azt, hogy belemegyek egy kotozkodo kisgyerekkel valo veszekedesbe. Menjel, csajozzal, ha ez ugyis "tok termeszetes"

2013. aug. 21. 16:00
 16/53 A kérdező kommentje:
szexet én se akarok az majd 16-18 évesen
2013. aug. 21. 16:08
 17/53 anonim válasza:
100%
Az utolsó mondat ütött ! xD
2013. aug. 21. 16:17
 18/53 anonim válasza:
100%
11 évesen mit szeretnél egy lányon? És ő miért választana téged?
2013. aug. 21. 16:22
 19/53 anonim válasza:
5%
ez egy jó kérdés. én is 11 vagyok. és nekem is jólesne ha randizni hívnának vagy valami. 11/L
2013. aug. 21. 21:31
 20/53 Vad-Ász ***** válasza:
83%

Szerintem csak azért szóljuk le a 10-13 éveseket a csajozós kérdésekben mert:

--kicsik,ezt ugy értem hogy és 5. 6. osztályban miért akarnak csajozni?!

--inkább tanulniuk kellene(salyát tapasztalat,mivel nekem is elvette gy csaj az eszemet általánosban)

--Rögtön bedepiznének ha nem kapják meg azt akit akarnak , és jönnének az öngyilkosos kérdések..Nem birja el egy 15-idősebbek éves sem az elutasításokat..nemhogy a 10éves

--Az igaz hogy jópáran leszóljuk(néha én is) ha egy 10,11,12,13,14 éves kissrác elkezd csajozós kérdéseket irkálni,mivel még ő sem tudja hogy szerelmes mivel fiatalabb korban csak .öö.monjuk ugy hogy imádat,tetszik a haja,arca de nem a belső tulajdonságok,nem tudják ők se eldönteni nem hogy egy idősebb..és kitől kérnek segitséget ilyenkor....hát a gyakorisoktól

*

Csak ennyit akartam irni

*

/

u.i.:nyugodtan lepontozhattok,leirtam a véleményemet

2013. aug. 21. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!