Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan (tisztelet a kivételnek) hogy a 10-13 éves gyerek nem csajozhat/pasishat? 11/f
Menny inkább ki a játszótérre
..vagy nézd a minimaxot ;D
Mert egy 10-13 éves még gyerek. 7. osztályos max könyörgöm.
Jó nekem is tetszettek már fiúk akkor, és én is voltam szerelmes 14 évesen, de biológiailag nem érettek egy kapcsolatra. Meg pszichésen sem teljesen.
Bár, ha az egész "járás" náluk kimerül abban, hogy kézen fogva mászkálnak, adnak pár szájrapuszit a másiknak és ölelgeteik egymást, esetleg egymásnál filmeznek, azt nyugodtan. De a többi még korai.
azért mert az ő életük 20 év felett indult be ilyen téren, és burkolóznak abba hogy nekik akkor máson járt az eszük ennyi idősen
egy normális érvet nem tudnak felhozni, hogy mi a baj ha egy 11 éves fiúnak van egy barátnője, tekintve hogy szellemileg sokkal érettebb a mai generáció mint 10 évvel ezelőtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!