Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan (tisztelet a kivételnek) hogy a 10-13 éves gyerek nem csajozhat/pasishat? 11/f
Figyelt kérdés
Szerintem se kell engedni hogy szexeljenek ,de ,hogy a puszit szájrapuszit csókot randit az már örüle2013. aug. 21. 15:18
41/53 anonim válasza:
38-as vagyok..igen ki sem bírtam volna! Mert el kellett mondanom hogy nem normális hogy 11 évesen csajod vagy pasid van.Nem vagytok érettek!!
Menj inkább legózni..
42/53 anonim válasza:
Lehet,hogy érettebb vagy a korodnál,és ezzel nincs is semmi baj,sok téren előnyöd származhat belőle. Viszont várj legalább 13 éves korodig:) Én is ugyanígy gondoltam ezt ennyi idősen,mint most te,én is érettebb voltam,szóval megértelek. Viszont nekem maximálisan megérte kivárnom a 13 éves koromat. Úgy érzem addigra beértem annyira,hogy tudjak értékelni egy kapcsolatot és ne csak menőzés és hasonlók legyenek belőle. Azóta is együtt vagyok barátommal,és szeretjük egymást:)
43/53 anonim válasza:
Szerintem azta14 évet legalább ki kellene várni
44/53 anonim válasza:
Ez jó kérdés!
Szerintem a 10 éves kor még korainak számít, de 11 évesen lehet már egy apróbb puszi, vagy ölelés, kézenfogva járás... De normálisan véleményem szerint 13 éves kortól lehet kezdeni. Nem, még nem a szexre gondoltam, az ráér 17 éves kortól, hanem csók, vagy mozi, meg ilyesmi. De könyörgöm! Oviban senkinek sem volt már szerelme? Amúgy meg az ő dolguk, de a korai szex szerintem nagyon ártalmas. Van is egy jó film rá youtuben->Plázacicák
13/L
45/53 anonim válasza:
faszt kedves utolsó 14 alatt inkább ne
46/53 anonim válasza:
upsz bocsánat kiíkartam csillagozni
47/53 anonim válasza:
44-es
Egy év itt nem sokat számít, a tinik többsége így is úgyis előbb kezdi. (nekem még nem volt kapcsolatom, nem félreérteni)
48/53 anonim válasza:
Én most vagyok 14..soha nem volt még "fiúm", de mindig is akartam ilyen 10-13 évesen, mivel a környezetem lévő többi lánynak is volt..de rájöttem hogy tök hülyeség, és örülök hogy nem volt még barátom , mert így sokkal szebb lesz az első IGAZI szerelem, ha már én is és a jövendőbeli fiúm is érett lett egy kapcsolathoz:) ha ilyen fiatalon megtapasztalsz ennyi dolgot, akkor nem marad semmi későbbre
49/53 anonim válasza:
Én is voltam olyan korú, nem is olyan rég és most így vizszatekintve nagyon fiatal voltam, és még most is az vagyok. Ráérünk még! Nem vagy elkésve! 13/L
50/53 anonim válasza:
Csókolózzanak nyugodtan a 10 évesek is felőlem.Azután még majd csodálkoznak h ennyi cicababa van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!