Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan (tisztelet a kivételnek) hogy a 10-13 éves gyerek nem csajozhat/pasishat? 11/f
Hát én ebben nem értek eggyet.A töbség szerint,a 11-13 évesek nem lehetnek szerelmesek,meg ilyenek.De ez nem igaz!
Én már 9 évesen mindent tuttam a szex-ről meg mindenről.
És már ki is vagyok oktatva,ezekről a dolgokról,mert már van ciklusom,és ezért az ilyenekről már teljesen ki vagyok oktatva.Már az osztályomban mindenki tud,ezekről.Már én is belezugtam valakibe ami szerelem.Mondjuk én nagyon gyórsan fejlödök.Már úgy nézek ki mint egy 16 éves,pedig csak 11 éves vagyok,és már zaklattak,levelekkel.De nem ez a lényeg.az a lényeg,hogy lehet szerelmes,meg randizhat is,(már hívtak randira :-P) meg ilyenek.Úgy hogy lehet lehet szerelmes a 11-12 éves gyerek.Nekem ez a véleményem.
L/11
35-ös válaszoló mit tudsz te?még csak 11 vagy!:D
nem számít mennyinek nézel ki szellemileg nem vagy érett a szerelemre..
#37-nek igaza van!!
#38-as kisem bírta volna, ha nem kommentelte volna a kérdést...-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!