Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják sokan (tisztel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan (tisztelet a kivételnek) hogy a 10-13 éves gyerek nem csajozhat/pasishat? 11/f

Figyelt kérdés
Szerintem se kell engedni hogy szexeljenek ,de ,hogy a puszit szájrapuszit csókot randit az már örüle

2013. aug. 21. 15:18
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim válasza:
100%
Azért, mert még pszichikailag nem tartanak ott a fejlődésben, hogy fenn tudjanak tartani egy olyan kapcsolatot ami valóban járásnak nevezhető. Nyilván már ilyen korban és már hamarabb is van olyan, hogy valakik tetszenek egymásnak aztán járnak jó esetben egy hétig. És ez igazából nem áll semmiből. Csak azt mondják, hogy járnak. Mert menő. És ez nem jó. Én már láttam olyat, hogy egy 13 éves fiú és egy 12 éves lány 3 óráig jártak. Fogták egymás kezét, aztán három óra után a fiú elküldte a lányhoz a haverját, hogy mondja meg neki, hogy pá-pá.
2013. aug. 28. 21:41
 32/53 anonim ***** válasza:
2013. aug. 28. 22:01
 33/53 anonim válasza:
csak mondom hogy a csajok sokkal hamarabb érnek meg szellemileg ilyesmikre és a velük egy korú fiúkat általában még nem érdeklik a lányok, mármint az ilyen 11/12 éves korosztályra értem. én 12 éves lány vagyok és tapasztaltam. XD
2013. szept. 3. 17:59
 34/53 anonim ***** válasza:
ja ezt tapasztalni bulikban is ahol a lányok részeges kb sokkal undorítóbban viselkednek még a fiúk vihorásznak persze hamarabb érnek lol
2013. szept. 3. 21:13
 35/53 anonim ***** válasza:
14%

Hát én ebben nem értek eggyet.A töbség szerint,a 11-13 évesek nem lehetnek szerelmesek,meg ilyenek.De ez nem igaz!

Én már 9 évesen mindent tuttam a szex-ről meg mindenről.

És már ki is vagyok oktatva,ezekről a dolgokról,mert már van ciklusom,és ezért az ilyenekről már teljesen ki vagyok oktatva.Már az osztályomban mindenki tud,ezekről.Már én is belezugtam valakibe ami szerelem.Mondjuk én nagyon gyórsan fejlödök.Már úgy nézek ki mint egy 16 éves,pedig csak 11 éves vagyok,és már zaklattak,levelekkel.De nem ez a lényeg.az a lényeg,hogy lehet szerelmes,meg randizhat is,(már hívtak randira :-P) meg ilyenek.Úgy hogy lehet lehet szerelmes a 11-12 éves gyerek.Nekem ez a véleményem.

L/11

2013. szept. 6. 18:53
 36/53 anonim ***** válasza:
100%

35-ös válaszoló mit tudsz te?még csak 11 vagy!:D

nem számít mennyinek nézel ki szellemileg nem vagy érett a szerelemre..

2013. szept. 6. 19:23
 37/53 anonim ***** válasza:
52%
Valaki ennyi évesen már érett a szerelemre, valaki nem. ENNYI.
2013. szept. 6. 20:00
 38/53 anonim ***** válasza:
100%
11 évesen senki sem érett rá úgyhogy nekem ne beszélj be baromságot..
2013. szept. 6. 20:20
 39/53 anonim ***** válasza:
23%

#37-nek igaza van!!

#38-as kisem bírta volna, ha nem kommentelte volna a kérdést...-.-"

2013. szept. 21. 16:20
 40/53 anonim ***** válasza:
100%
pff utolsó látszik 11 éves vagy
2013. szept. 21. 19:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!