Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak a nők házasodni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a nők házasodni?

Figyelt kérdés

A barátnőm egyre jobban utalgat az eljegyzésre.6 éve vagyunk együtt.

Olvasgattam is is kérdéseket erről miért nem kéri már meg a párja a nőt stb....

De én nem akarom és azt se szeretném,hogy egyszer kicsússzon a számon:Nem akarlak eljegyezni.

Ördögi kör.

Miért jó ez?Miért nem lehet csak úgy élni?

F26-L24

2013. júl. 26. 17:33
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Akkor kérd meg a kezét, hisz ezzel boldoggá teszed, és attól még nem kell azonnal házasodni.
2013. júl. 26. 18:58
 32/46 anonim ***** válasza:
66%
Én nő vagyok, 26 éves és nálunk fordított a helyzet. A párommal 2,5 éve vagyunk együtt. Már többször említette hogy szeretne elvenni feleségül. (egyszer már elvált). Engem is a házasság ténye zavar. Egyenlőre. Talán 30 felett majd megváltozik és akarom majd, de az is lehet hogy soha, ki tudja. Egyszerűen nem akarok -né lenni, nem akarom az egész felhajtást, nem akarom azt érezni hogy valaki oldalbordája vagyok, mintha tényleg magamból veszítenék el egy darabot. Én megértem a kérdezőt. Én is elégedett vagyok az élettársi kapcsolattal. A terveink is közösek és gyerekről is beszélgettünk már, de azt sem szeretném 30 alatt. Nekem ráér 33-34 évesen is szülni.
2013. júl. 26. 19:16
 33/46 A kérdező kommentje:

Olyan korainak érzem az egészet.

Viszont 6 év az tényleg 6 év,és ideje lenne magasabb szintre emelni a kapcsolatunkat.

De olyan idegen és "félelmetes" a házasság gondolata.

2013. júl. 26. 19:16
 34/46 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy értem mire gondolsz szabadság alatt. Arra, hogy szabadon otthagyhatod bármikor, nem köt hozzá semmi hivatalos, azonban mégsem teszed, mert szereted. És pont ettől erősebb egy ilyen kapcsolat.
2013. júl. 26. 19:18
 35/46 anonim ***** válasza:
Ez a magasabb szintre emelés meg egy baromság. Ettől lesz magasabb szinten a szerelem? Komolyan?
2013. júl. 26. 19:19
 36/46 A kérdező kommentje:
34 igen ilyesmi érzés és gondolat.
2013. júl. 26. 19:25
 37/46 Tyler913 ***** válasza:

Nekem ez a "szabadon otthagyhatod barmikor,de nem teszed,mert szereted" szoveg elegge buzlik,sracok. Hazasodni nem a papirert es nem a szerartasert kell. A hazassag arrol szol,hogy kinyilvanitom az egesz vilag,Isten,a csaladom,a barataim elott,hogy egy eletre a parom mellett maradok. Emiatt a kulvilag fele tett gesztus miatt lesz az, egesz egy komoly,szamon kerheto igeret. Aki azt mondja,a felhajtas miatt nem akarja,meg "minek a papir",az valoszinuleg attol fel,hogy belenezzen a parja szemebe,es megigerje,hogy mindig mellette marad. Ez a gesztus,az elkotelezodes,amitol felsz,mert ez abszolut jog a masikhoz,amely kizar minden mast,es nem tur kiskaput. Meghazasodni akkor kell,amikor ez kivanatosnak es nem taszitonak tunik a szamodra. Ha csak eljegyzed a parod ugy,hogy a fentieket nem akarod,azzal hazudsz neki,megvezeted.

Szerintem ha olyan biztos lennel benne,hogy vele akarod leelni az eleted, nem lenne olyan ijeszto az orok huseg,es nem akarnad gorcsosen nyitva hagyni azt a bizonyos kiskaput,amin at le lehet lepni,ha baj van.

2013. júl. 26. 20:35
 38/46 Tyler913 ***** válasza:

35: na ezen latszik,micsoda pusztitast vitt veghez a tartalom nelkuli,hagymazas romantika eroltetese a kulturankban.

A szerelem nem oncel,es nem olyasvalami,ami csak ugy lesz a semmibol ket ember kozott. Ha a szerelem alatt azt az erzest erted,ami ket embert egy eleten at osszetart,azt nevelni,apolni,fejleszteni kell egy eleten at. Nem marad ugyanolyan,ahogyan a ket fel sem marad ugyanolyan. Es ha ket ember kapcsolata nem halad semerre,akkor megfeneklik.

2013. júl. 26. 20:46
 39/46 A kérdező kommentje:

18-19 éves koromban lányról lányra jártam.Sok dolgot tapasztaltam,és benne megtaláltam mind azt amit a volt partnerekben nem.Azért elek vele,azért szerettem bele akkor régen,és azért szeretem most is.

Igen házasság nélkül könnyebb lenne menekülni.

2013. júl. 26. 20:48
 40/46 Tyler913 ***** válasza:

Hadd tippeljek: neha eszedbe jut,hogy talan tul koran talalkoztatok,es meg nem hoditottal,kalandoztal,"eltel" eleget,ha pedig meghazasodnal,meg az eselyerol is lemondanal ennek.

Amugy emberileg ez ertheto,kb. egy eve meg en is igy gondolkodtam. Ha a merleg egyik serpenyojeben a "szabad elet",amikor barhova mehetek,barkit dughatok,a masik serpenyoben meg az orok huseg,en is ugy gondoltam,ugyan miert eri meg?

De utana eljutottam oda,hogy kattant bennem valami,es rajottem,hogy ez a nagy "szabadsag" csak az egorol szol. Mit erek vele,ha megfektetek 10,20,50 not? Jobb leszek? Magammal viszem ezt barhova is? Nem. Szep volt,tan igaz sem volt emlek,es kesz.

Ezzel szembem az utobbi idoben az,hogy valakivel egy legyek,joban-rosszban,egyutt tervezve,orulve,hogy csaladi tuzhelyem legyen,amely valodi otthon,hogy egy eletee sinre keeuljel

2013. júl. 26. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!