Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak a nők házasodni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a nők házasodni?

Figyelt kérdés

A barátnőm egyre jobban utalgat az eljegyzésre.6 éve vagyunk együtt.

Olvasgattam is is kérdéseket erről miért nem kéri már meg a párja a nőt stb....

De én nem akarom és azt se szeretném,hogy egyszer kicsússzon a számon:Nem akarlak eljegyezni.

Ördögi kör.

Miért jó ez?Miért nem lehet csak úgy élni?

F26-L24

2013. júl. 26. 17:33
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Mondtam,hogy nem értitek.

Igen én a házasságra nem vagyok érett.

Miért rabolnám az idejét?

2013. júl. 26. 18:28
 22/46 anonim ***** válasza:
5%
Ha házasságra nem vagy érett semmire sem vagy érett. Kapcsolatban NEM vagy szabad. Értjük, gyáva @-vagy.
2013. júl. 26. 18:34
 23/46 anonim ***** válasza:
10%
Azért rabolod az idejét, mert akkor gyerekre, családra sem, vagy érett. Mást kell keresnie évek múlva mikor kiderül te nem akarsz semmit.
 24/46 anonim ***** válasza:

Mert minden lány (de legalábbis nagy részük) arról álmodik, hogy a nagy Ő egyszer oltárhoz/anyakönyvvezetőhöz vezeti és az a nap csak kettőjüké, akkor ő a legszebb.

Biztos van gyerekkori álmod neked is. Mit szólnál, ha valaki azt mondaná: kösz, nem, az csak egy papír?

Mindenképp meg kell beszélni, de valószínűleg azt fogja érezni, hogy miatta nem vagy biztos a kapcsolatotokban.

25/46 A kérdező kommentje:

Eljegyzés elég?

Attól még nem muszáj házasodni?

Vagyis hát azt gondoltam,hogy megkérem a kezét,hogy boldog legyen.Viszont a házasság csak akkor amikor már jön a gyerek.

Ez így szerintetek jó?

Tényleg fontos neki a téma,és ha ezt teszi boldoggá akkor jó.

26/46 A kérdező kommentje:
De nehogy már házasság nélkül ne lehessen szeretni a párunkat :/
2013. júl. 26. 18:35
 27/46 anonim ***** válasza:
Szeretni szeretheted, de ha nem akarsz házasodni soha, akkor idáig ebben a hitben tartva őt hazudtál neki, becsaptad. Elfogadhatta volna, így már nehéz lesz. Nem voltál őszinte.
2013. júl. 26. 18:42
 28/46 anonim ***** válasza:
A 25-ös jó ötlet.
2013. júl. 26. 18:43
 29/46 anonim ***** válasza:

Szeretni szeretheted!

Egyébként igaza van annak, aki írta, hogy rabolod az idejét!

Ha nem akarod leélni vele az életed, mert nem akarod elveszteni a "szabadságod", akkor hadd keressen egy FÉRFIT, aki majd elveszi, és biztonságban érezheti magát mellette!

És milyen "szabadságot" is?

Nem mehetsz majd a haverokkal erre-arra, a papír miatt?

Vagy félsz a gyerek vállalástól/felelősségtől?

Ha nem akarsz házasságot, teljesen felesleges eljegyezned, csak azért, hogy ideiglenesen "lenyugodjon"!

Légy már férfi!

2013. júl. 26. 18:43
 30/46 A kérdező kommentje:

Gyereket akarok.Vele akarom leélni az életem.Vagyis.Jó sokáig tervezem.

De nekem a házasság "korai"

Gyerek témáról csak annyit,átbeszéltük.Hely és anyagi helyzet is megvan rá.

Nem védekezünk.Ez így megy már fél éve.Csak nem jött össze.

Nekem félelmem csak a házassággal van.

2013. júl. 26. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!