Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak a nők házasodni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a nők házasodni?

Figyelt kérdés

A barátnőm egyre jobban utalgat az eljegyzésre.6 éve vagyunk együtt.

Olvasgattam is is kérdéseket erről miért nem kéri már meg a párja a nőt stb....

De én nem akarom és azt se szeretném,hogy egyszer kicsússzon a számon:Nem akarlak eljegyezni.

Ördögi kör.

Miért jó ez?Miért nem lehet csak úgy élni?

F26-L24

2013. júl. 26. 17:33
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
Pár válaszhoz megjegyezném, hogy szerintem az már rég rossz kapcsolat, ahol házasság kell ahhoz, hogy bízni tudjon az egyik fél a másikban, és úgymond "megnyugodjon".
2013. júl. 26. 17:51
 12/46 anonim ***** válasza:
kérdező, ha nem akarod őt elvenni, akkor ne vedd el. beszéld meg a pároddal, hogy neked abszolút nem pálya, hogy papíron is összekössétek az életeteket. ha ezt megtudja érteni oké, ha meg nem, akkor ez van :)
2013. júl. 26. 17:52
 13/46 A kérdező kommentje:

Érzékeny téma.Én nagyon kerülöm.

De egyszer le kell ülni megbeszélni.De nagyon fog csalódni?

2013. júl. 26. 18:00
 14/46 anonim ***** válasza:
Igen. Nagyon fog csalódni.
2013. júl. 26. 18:02
 15/46 anonim ***** válasza:
neeem, egyáltalán nem fog csalódni. majd azt mondja, "áhh drágám, hagyd csak, a fehér ruhát, amit már lefoglaltam egy méregdrága szalonba,majd jól nem veszem fel, és különben sem számít, mert rajtad kívül fűzök egy másik palit, aki jegygyűrűvel kecsegtet, szóval no problém szivi :) xD
2013. júl. 26. 18:02
 16/46 ASOT ***** válasza:
Ő ezt várja, neki erre van szüksége, ő ekkor lesz nyugodt, ekkor fog véglegesen hinni neked ha lesz egy gyűrű meg egy papír...háát...inkább hagyjuk :)
2013. júl. 26. 18:04
 17/46 Tyler913 ***** válasza:
Jol irta valaki: a nok tobbsege bizonyos kor felett vagyik a hazassagra. Hogy miert? Az erzelmi biztonsag miatt. Szerintem egy kapcsolat vagy fejlodik,vagy visszafejlodik,de sohasem statikus. Ezert nem lehet csak ugy "elni" egymas mellett. A baratnodnek ennyi ev utan szuksege van a tudatra,hogy a kapcsolatotok fejlodik valahova,es a kovetkezo lepes a hazassag. A kerdes: miert zavar ez teged ennyire?
2013. júl. 26. 18:06
 18/46 anonim ***** válasza:
Nekem nem jelent oylan sokat a házasság. Vagyis én inkább nem házasodnék össze, mint hogy aztán meg elváljak egy év múlva. Én azt nme szeretem, hogy ma már mindenki mindenkivel összeházasodik, aztán elvál, és újra és újra... Szerintem amúgy emiatt veszített a házasság a jelentőségéből mára.
2013. júl. 26. 18:09
 19/46 A kérdező kommentje:

Mert úgy érezném nem vagyok "szabad".Ezt nem sokan értik meg,és nehéz is megfogalmazni.

Eljegyzés még elmegy,de a házasság :/

2013. júl. 26. 18:11
 20/46 Tyler913 ***** válasza:
50%
Na latod,ez a baj. Mire nem lennel szabad? Hogy masokkal szexelj? Hogy barmikor kimehess az ajton? Amig ezt a szabadsagot tobbre ertekeled az eletre szolo koteleknel,amit a hazassag jelkepez,addig nem vagy erett ra. Csak akkor ne rabold szegeny baratnod idejet,hanem mondd el neki ezt.
2013. júl. 26. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!