Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak a nők házasodni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a nők házasodni?

Figyelt kérdés

A barátnőm egyre jobban utalgat az eljegyzésre.6 éve vagyunk együtt.

Olvasgattam is is kérdéseket erről miért nem kéri már meg a párja a nőt stb....

De én nem akarom és azt se szeretném,hogy egyszer kicsússzon a számon:Nem akarlak eljegyezni.

Ördögi kör.

Miért jó ez?Miért nem lehet csak úgy élni?

F26-L24

2013. júl. 26. 17:33
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
És te miért félsz tőle amúgy?
2013. júl. 26. 17:34
 2/46 A kérdező kommentje:
Mert nem akarom magam "lekötni" ennyire.Nem nem nem.Nekem nem kell..Jól élünk így élettársként.Ez is komoly,az meg csak papír,és felelősség.
2013. júl. 26. 17:35
 3/46 anonim ***** válasza:
61%
Na látod, itt a válasz. A barátnőd pedig ezt az elkötelezettséget várja tőled. Ennyi.
2013. júl. 26. 17:36
 4/46 anonim ***** válasza:
100%

Mai világban már extrém dolog a házasság. És, ha valakit feleségül kérnek az már tényleg azt jelenti a nőnek, hogy ő az igazi. Valóban az a szándékod, hogy vele maradsz és vele alapítasz családot.

Valahol mélyen szerintem minden nő(tisztelet a kivételnek) vágyik házasságra. Nem a ceremónia miatt, hanem azért, amit jelent.

23l

2013. júl. 26. 17:36
 5/46 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon jó kérdés. A házasság egy baromság...vagy hol élünk, a középkorban?
2013. júl. 26. 17:37
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a házasság egy "jelzés" a nő felé, ahol is a nő "megnyugszik", hogy a párja képes elkötelezni magát, az övé, nem akar csajozni jobbra-balra (kiélni magát)...jöhetnek a gyerekek, kocsi, ház...
2013. júl. 26. 17:40
 7/46 Bummer ***** válasza:
100%

Egy ezer éves "merénylet" következménye. A társadalmakba beleivódott sztereotípiák. Sajnos, ha úgy nő fel valaki, hogy ez a természetes a világképében, akkor elhagyó ok is tud lenni. Habár én olyat is hallottam, hogy 5-6 év együtt élés után közösen úgy döntött egy pár, hogy összeházasodnak, de pszichésen ez mindkettőnek a mindennapokban annyira más hatást okozott, hogy 1 év múlva válás lett a vége.

De ez egy igen sokrétű és kényes téma.

2013. júl. 26. 17:40
 8/46 anonim ***** válasza:
84%

És a nő mindezt egy papírnak jobban elhiszi, mint a szerelmének? Vagy házasság után nem tud csajozni, ha akar. Ugyan.

2013. júl. 26. 17:43
 9/46 anonim ***** válasza:

8# nem tudom, ez csak egy "ötlet" volt.

Én összeházasodtam a párommal, Ő kért meg, de nem érzek különbséget :D (1% kivétel lehetek akkor :D )

Én a házasság előtt is tudtam, hogy nekem Ő az igazi, nem kell Neki sem más...

2013. júl. 26. 17:45
 10/46 anonim ***** válasza:
Nem akarom megmondani, mit tegyél, de az én tágabb rokoni körömben, elég sok kapcsolat a házasság után ment tönkre. Szerintem mindenképp rágd meg, hogy tényleg ő e az igazi, illetve, hogy tudsz-e egy fedél alatt élni vele, ha eddig nem tetted meg, akkor hiába az a 6 év. És persze utána ha becsúszik egy gyerek, nagyon rossz ha csonka családban nő fel. Persze ha ő az igazi akkor hajrá, de nem kötelező házasodni, emberfüggő. Én az élettársi kapcsolatra szavaznék. 23/F
2013. júl. 26. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!