Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt? Nem akarnak a férfiak házasodni?
24 éves lány vagyok.
Normális társkeresőn regisztráltam magam. Nem először fordul elő, de az utóbbiak nagyon feldühítettek.
Kaptam 2 db levelet. Mindkettő azt írta, hogy nagyon tetszem neki, nagyon szimpatikus vagyok neki, mondom oké, msn.
Jöttek is.
Az egyiknél a beköszönő mondat után semmi. Nagy k.uss. Elkezdtem hát kérdezgetni. Nyökögősen válaszolgatott. Ezt játszottuk kb 1 órán keresztül, amikor bemondtam az unalmast, hogy ez így nem lesz jó, ő keresett meg engem, akkor tehát ne játsszon. Nagy nehezen kinyögte, hogy fáradt. Na jó, legyen fáradt, de ha megkeresett és beszélgetni akart, akkor ez a kifogás most nem állja meg a helyét. Ezt meg is mondtam neki, akkor meg az volt a válasz, hogy (bár előző nap nyelvvizsgázott le, ezt biztos elfelejtette, hogy már mondta nekem) németezik. Mondom, most nyelvvizsgáztál. Jaaa... akkor is. Borzasztó gyanús lett, de végül aztán nagy nehezen felébredt, végül úgy belelendült, hogy éjfélig kérdezgetett magától rólam. Kezdtem örülni.
Másnap jön msnre délután, de meg se szólal, csak "néz", mondom, biztos dolga van, köszönés nélkül lelép. Jön vissza egy óra múlva, megint bámul. 29 éves, diplomás, dolgozó emberről van szó, önálló egzisztenciával!
Újabb óra után fogtam magam, ráköszöntem. Visszaírt, hogy meccs van a tévében, ne zavarjam.
A rosseb egye meg. Itt eldurrant az agyam. Annyira kell bámulni, hogy egy szó se tud közben bepötyögni?
Megírtam, hogy ne játsszon velem, nem én akartam vele beszélgetni, hanem fordítva, akkor ne játsszon az időmmel, mert nem poénból regisztráltam a társkeresőre. Válasz: ő megérti...nagy csönd, mondom, mi van? Jaj, csak hajtás volt a meccsen, azt figyelte. Majd kettéharaptam a laptopot. Kérdeztem, hogy akkor beszélgetünk vagy nem, mert a meccs fontosabb, ahogy nézem. Persze, beszélgetünk. Kb 1 óra múlva a szülei hívták, az volt fontosabb, utána a nővére, akkor az volt veszettül halaszthatatlan, utána meg a haverok. Kiadtam a ukászt, hogy ezt velem nem fogja csinálni, mert ez a nyögvenyelősdi megy 2 napja, és még2 értelmes mondatot se tudtunk egymással váltani, akkor minek keresett meg? Mivel korábban mondta, hogy már volt barátnője, most meg én el elvileg tetszettem neki, tehát se a tapasztalatlanságra, se az érdeklődés hiányára nem tudtam ezeket fogni.
Na, akkor elmegy a haverokkal, és utána válaszol.
Fél óra múlva jött az email (láttam, hogy msnről közben letiltott), hogy EZ neki GYORS tempó, és minden jót kíván.
Kérlek, mondjátok meg, hogy ezen mi a jóég volt gyors, mert sírva röhögök azóta is.
Másik f.szi dettó ugyanez, azzal a különbséggel, hogy ő találkozni csakazértse akkor akart, amikor én is ráérek, mert neki ugyan mindegy, otthon ül egész nap anyuciékkal, nincs munkája. Szóval simán ráért volna, ezt meg is mondta, de ő "már pihenős napot tervezett, és a terveit nem szokta megváltoztatni"
Hallottatok már ilyen irritáló rossz dumát? És ez a f.szi is engem keresett meg, nem én őt, nagy elánnal jött, hogy húúúú, de megismerne, ismerkedjünk.
De így hogy?
A következő alkalom meg majd húsvét után lehet, így, hogy nem dobja fel a "pihenős napját". Mert a hét többi napján Istenem, de sokat dolgozik.
Hozzáteszem, diplomás ez is, 30 éves, és 2 utcányira lakik tőlem, egy városban!! Na ez a legdurvább.
Ezeket dobván kerestem másfelé.
Mit tapasztaltam?
Hát igen, ismerkedem, de találkozni?? Hááááááát...később. Msn? Később. Írj egy levelet, jövő héten elolvasom.
Hány évet várjak az első bemutatkozásra? Hát az első randira?
Miért hirdetik magukat, hogy társat, feleséget keresnek, ha valójában nem? Vagy így hogy akarnak találni? Nem vadászlesbe kéne állniuk véletlenül?
Mi a franc van ezekkel?
:D :D :D
Hát hallod, kikaptál két balféket.
De amilyen jó humorú nő vagy, majd akad normális.
Ne add fel, sok sikert!
15.48-as vagyok
Mi lenne ha ti randiznátok?
kifogtál 2 nagy balféket. Ők azért vannak fent a társkeresőn mert nemtudnak csajozni.
Példa: ha egy tőlem 2 utcányira lakó lánnyal összeakadnék a társkeresőn, tuti hogy hamar találkozni akarnék vele, és még ha nem is akarok vele járni, behúzom dugópajtásnak.
Én másik véglet vagyok, aki a társkesesőkben inkább csak a sexpartner keresőt látja. :)
Ne add fel, próbálkozz tovább előbb utóbb bele akadsz egy normális pasi. Csak az a baj, hogy a normális olyan mint a normális nő. RITKA.
22F
Előző vagyok, csak az előbb lemaradt pár apróság. Így helyes:
Ne add fel, próbálkozz tovább előbb utóbb bele akadsz egy normális pasiba. Csak az a baj, hogy a normális pasi olyan mint a normális nő. RITKA.
:D
Köszi, hogy írtatok!
Sok ilyen kéne, mint Te, első válaszoló! Annyi komolytalan van, mint égen a csillag, és meg se gondolná az ember, hogy kik között, diplomás ökrök gyülekezete.
Hozzáteszem, én is az leszek hamarosan, egyetemista vagyok, szóval megdöbbent, hogy mennyi anyuci kisfia született a "nagy szakemberekből"
Ha valaki olyasfélével találkoztam volna, mint Te, első válaszoló, most egy csomó düht és bosszúságot megspóroltam volna.
De nem értem továbbra se, hogy miért nem vadászgatnak a férfiak ezerrel? Miért viselkednek unatkozó kamaszként 30 felé?
Végülis nekik mindegy, hogy mikor lesz gyerekük, jó lesz 40-ben, 50-ben is, sőt, 80 évesen is tudnak gyereket csinálni, de egy nőnek rohamosan romlanak az esélyei harmincon túl. Az se mindegy, hogy 25-ben vagy 35-ben szülöm az elsőt és rohanok utána, hogy ne tegyen kárt magában.
És akkor nem is beszéltünk arról, hogy ha az első randira éveket kell várni, akkor mi lesz a teljes megismeréssel, összecsiszolódással? Vagy eljátszik 2-3 évet az életemből és akkor mondja, hogy bocs, nem? 2 ilyen gyerek, és én is ott leszek a harmincnál.
Volt ám olyan is, aki tavaly augusztusban látott engem 1x, azóta kéthavonta feljön msnre, hogy ugye nem csaltam meg... Csak azért nem tiltottam még le, hogy legyen kin röhögni. Felhívni, találkozni nem akar, mert "nincs pénze" (az ilyen tartson el egy családot), de azért azt hiszi, hogy együtt vagyunk, hiába mondom neki minden kéthónapban, hogy felejtsen el...
Hát ilyenek.
Szerintem az elsőnél az volt a baj, hogy túlságosan "nyomultál". Hagynod kellett volna a pics@ba.
Ha magától nem keres ne írj rá az ilyenekre. Vedd fel msn-re, és majd ha akar keres, ha meg nem keres, így járt, de szerintem ne te kezdeményezz. Ha napokig nem szólal meg tilthatod is, mert akkor ő nem az akit keresel.
Azért merek tanácsot adni, mert én már 16 éves korom óta chatelek, meg társkeresőzöm... 40 pasival tuti találkoztam 6 év alatt... aztán jött az "igazi", akivel szintén chaten ismerkedtem meg. Már 3 éve járunk. (Én is 24 vagyok).
Hozzá kell tennem, hogy társkeresős regisztrációval csak egyetlen pasival találkozam, az vicces story volt:
Meghívott moziba, de azt mondtam nem érdekel annyira a film.
Másnap egyik barátnőm meghívott ugyanerre a filmre, hogy ő marhára meg akarja nézni. Hát mondom oké... és beültem vele a filmre.
5 perccel a film előtt megjelent a srác... én csak nézem hunyorogva... te vagy az?! ... jah, ő volt az... mellém szólt a jegye.
Hihetetlen nagy véletlen volt... jó haverok lettünk egy időre. :)
Nah szóval csak azt akarom mondani ezzel, hogy szerintem valami interaktívabb helyen keresgélj. Chatelj. Ott az első néhány mondatból le tudod szűrni érdemes-e folytatni, esetleg msn-en. Ott lehetsz vagány és kezdeményező, meg legyen sok izgi témád... na meg érdekeljen az is, ami a pasikat érdekli.
A chatesek szerintem könnyebben is elmennek egy randira vagy talira. Velem olyan is volt, hogy egy beszélgetés után másnap taliztunk, vagy olyan is, hogy 2 óra után taliztunk.
Szóval szerintem van remény, vannak még értelmes pasik, akik tényleg társat keresnek, de sok időt kell rá szentelned, hogy találj ilyeneket, hogyha nem a "véletlenre" akarod bízni.
Én is használtam/használo ktárskeresőt, több kevesebb sikerrel. :)
Hasonlóan hozzád, kedves kérdező én is a minél elöbbi randira szoktam hajtani, persze egy kis beszélgetés elötte msn-en még oké. Ha ott jót tudok valakivel beszélgetni akkor már általában randin siincs gond. :)
Persze lányok közt is volt a te két esetedhez hasonló passzív típus, és én is bossaznkodtam, de kerestem tovább és lettek "normálisabbak" is.
Még nem sikerült megtalálnom az "igazit" de nem aggódom mert ma is lesz egy randim. :D
Sok sikert neked is!
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!