Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt? Nem akarnak a férfiak házasodni?
24 éves lány vagyok.
Normális társkeresőn regisztráltam magam. Nem először fordul elő, de az utóbbiak nagyon feldühítettek.
Kaptam 2 db levelet. Mindkettő azt írta, hogy nagyon tetszem neki, nagyon szimpatikus vagyok neki, mondom oké, msn.
Jöttek is.
Az egyiknél a beköszönő mondat után semmi. Nagy k.uss. Elkezdtem hát kérdezgetni. Nyökögősen válaszolgatott. Ezt játszottuk kb 1 órán keresztül, amikor bemondtam az unalmast, hogy ez így nem lesz jó, ő keresett meg engem, akkor tehát ne játsszon. Nagy nehezen kinyögte, hogy fáradt. Na jó, legyen fáradt, de ha megkeresett és beszélgetni akart, akkor ez a kifogás most nem állja meg a helyét. Ezt meg is mondtam neki, akkor meg az volt a válasz, hogy (bár előző nap nyelvvizsgázott le, ezt biztos elfelejtette, hogy már mondta nekem) németezik. Mondom, most nyelvvizsgáztál. Jaaa... akkor is. Borzasztó gyanús lett, de végül aztán nagy nehezen felébredt, végül úgy belelendült, hogy éjfélig kérdezgetett magától rólam. Kezdtem örülni.
Másnap jön msnre délután, de meg se szólal, csak "néz", mondom, biztos dolga van, köszönés nélkül lelép. Jön vissza egy óra múlva, megint bámul. 29 éves, diplomás, dolgozó emberről van szó, önálló egzisztenciával!
Újabb óra után fogtam magam, ráköszöntem. Visszaírt, hogy meccs van a tévében, ne zavarjam.
A rosseb egye meg. Itt eldurrant az agyam. Annyira kell bámulni, hogy egy szó se tud közben bepötyögni?
Megírtam, hogy ne játsszon velem, nem én akartam vele beszélgetni, hanem fordítva, akkor ne játsszon az időmmel, mert nem poénból regisztráltam a társkeresőre. Válasz: ő megérti...nagy csönd, mondom, mi van? Jaj, csak hajtás volt a meccsen, azt figyelte. Majd kettéharaptam a laptopot. Kérdeztem, hogy akkor beszélgetünk vagy nem, mert a meccs fontosabb, ahogy nézem. Persze, beszélgetünk. Kb 1 óra múlva a szülei hívták, az volt fontosabb, utána a nővére, akkor az volt veszettül halaszthatatlan, utána meg a haverok. Kiadtam a ukászt, hogy ezt velem nem fogja csinálni, mert ez a nyögvenyelősdi megy 2 napja, és még2 értelmes mondatot se tudtunk egymással váltani, akkor minek keresett meg? Mivel korábban mondta, hogy már volt barátnője, most meg én el elvileg tetszettem neki, tehát se a tapasztalatlanságra, se az érdeklődés hiányára nem tudtam ezeket fogni.
Na, akkor elmegy a haverokkal, és utána válaszol.
Fél óra múlva jött az email (láttam, hogy msnről közben letiltott), hogy EZ neki GYORS tempó, és minden jót kíván.
Kérlek, mondjátok meg, hogy ezen mi a jóég volt gyors, mert sírva röhögök azóta is.
Másik f.szi dettó ugyanez, azzal a különbséggel, hogy ő találkozni csakazértse akkor akart, amikor én is ráérek, mert neki ugyan mindegy, otthon ül egész nap anyuciékkal, nincs munkája. Szóval simán ráért volna, ezt meg is mondta, de ő "már pihenős napot tervezett, és a terveit nem szokta megváltoztatni"
Hallottatok már ilyen irritáló rossz dumát? És ez a f.szi is engem keresett meg, nem én őt, nagy elánnal jött, hogy húúúú, de megismerne, ismerkedjünk.
De így hogy?
A következő alkalom meg majd húsvét után lehet, így, hogy nem dobja fel a "pihenős napját". Mert a hét többi napján Istenem, de sokat dolgozik.
Hozzáteszem, diplomás ez is, 30 éves, és 2 utcányira lakik tőlem, egy városban!! Na ez a legdurvább.
Ezeket dobván kerestem másfelé.
Mit tapasztaltam?
Hát igen, ismerkedem, de találkozni?? Hááááááát...később. Msn? Később. Írj egy levelet, jövő héten elolvasom.
Hány évet várjak az első bemutatkozásra? Hát az első randira?
Miért hirdetik magukat, hogy társat, feleséget keresnek, ha valójában nem? Vagy így hogy akarnak találni? Nem vadászlesbe kéne állniuk véletlenül?
Mi a franc van ezekkel?
Sajnos sokan vannak társkeresőn, akik csak mulatni járnak oda. Én ugyanilyen nőkkel találkoztam... az se volt jobb, mint ezek a fickók.
Keress tovább, előbb-utóbb lesz jobb is.
Ne hajtsd túl a dolgokat, mert attól megijednek a jobbak is. Ne az látsszon rajtad, hogy babára hajtasz 1000-rel, mert attól a mai férfiak 95%-a világgá szalad (hacsak nem törökel ismerkedsz, mert annak természetes).
Természetes, én is akarok majd gyereket, de ha megismerkednék valakivel aki tetszik és az pár hét vagy hónap után azt mondaná, hogy ő gyereket akar, akkor én is furán néznék.
De gondolom te nem így gondoltad a dolgot, hanem csak úgy általánosságban. Szóval nincs azzal semmi gond, hogy családot akarsz, gyereket meg mindent, nem vagy ezzel egyedül.
Légy türelmes, és jön majd egy komoly férfi akivel boldog lehetsz.
(16:38-as voltam)
Én 26 éves nő vagyok. 3 évvel ezelőtt regisztráltam egy társkeresőn! Mindegyik pasi, aki érdeklődött rövid chat-elés után randira hívtak! Volt vagy 10, mire az egyik megtetszett, és járni kezdtünk! Ahhoz képest, hogy csak 2 hónapja voltunk együtt elkezdte a gyerektémát felhozni! Úgy rohantam ki a kapcsolatból, mint akit kergettek, pedig nő vagyok!
Amúgy személyes tapasztalat: az oda bejelenkezők nagy része lusta, hazudós alak, sokan csak szexet akarnak, sokan szórakoznak. Nagyon kevés az, aki tényleg komoly és megbízható. Az a srác, akivel jártam az életkorát hazudta le, vagy 10 évvel. Ha tudtam volna, dehogy randiztam volna vele!
Vigyázz ezekkel az emberekkel! Aki tisztességes, az úgyis érdeklődni fog! Vedd lazábban a dolgokat!
Ha látod, érzed, h sz*rik rád, hagyd ott a csevegés közepette. Ha fontos vagy neki, úgyis megkérdezi, hogy akkó most mi van?!
Mostanában is poénból fent vagyok, és egy csomóan írtak és néhány óra beszélgetés után találkozni akarnak személyesen!
Na, akkor ez most hogy van?!
persze nekem is volt 2-3 alkalom, amikor a pasi szórakozott...de általában nagyon gyorsan személyesen akarnak találkozni a "minek húzzuk az időt" címen.
nem lehet, hogy családról s gyerekről meg ilyesmiről beszélsz? Mert ha egy pasi tényleg csak lazát akar, ezzel kiszűrheted őket!
Ez is tapasztalat!!!!
26.L
Nem beszélek családról és gyerekről, de lazáról sem.
Szinte semmiről sincs alkalmam beszélni, mert kukulnak.
Nyugi....majd találsz olyat akitöl leesel a székröl.:) Ezek ,jól mondták az elözök balfékek..
Èn egyszer mentem fel egy társkeresö oldalra,kb 2 óra múlva láttam egy pasit ,és végem volt.:) Sajnos csak hónapok múlva találkoztam mert rengeteget jöttem mentem külföldre.Mondjuk én mondtam hogy férjet keresek és akarok még egy gyereket,(akkor volt már egy 5 éves nagylányom ) és a munkámat is nagyon szeretem,azt sem akarom abbahagyni.Nem sokkal késöbb összeköltöztünk, nagyon nagyon szerettük egymást 2 évvel késöbb meglett a baba..de elvenni nem akart. Pàr hete megkérdeztem hogy még mindig "járni " akar e velem,nem válaszolt,ezt igennek vettem.Összepakoltam és hazamentem a gyerekekkel a saját lakásomba. Egy élet is kevés hogy vkit igazán megismerj...és mindegy hogy hol bukkansz rá..internetes társkeresön,szórakozóhelyen,buliban,étteremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!