Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol kereshetnek szuz noket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kereshetnek szuz noket akik hazasodni akarnak?

Figyelt kérdés
Hol talalok olyan szuz noket akik hazasodni szeretnenek es meg tartjak magukat ahhoz, hogy hazassag elott nincs szex? Akik meg a regi tradicionalis ertekek alapjan lettek felnevele? Van ilyen tarskereso vagy barmi? Jo magam is tartom magam a leirtak szerint egyebkent.

2013. febr. 7. 00:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%

Egyes vallási felekezeteknél, ahol nagyon szigorúan veszik az ilyesmit. Például a hutteritáknál, vagy a Jehova Tanúi között.

De a vallási nézet sem garancia mindenre.

(Ha értelmes választ adtam, kérek egy pontot)

2013. febr. 7. 00:30
 2/17 panini ***** válasza:
70%
az oviban.
2013. febr. 7. 00:30
 3/17 A kérdező kommentje:

#1 Koszonom, utana nezek bar valami egyszerubb megoldasra gondoltam. Ha vannak meg ilyen nok, biztos hogy ok is keresnek valahol. Azt kene tudnom hol.

#2 Gratulalok, egyes, leulhetsz.

2013. febr. 7. 00:36
 4/17 anonim ***** válasza:
közösségi oldalakon tuti vannak valamilyen csoportok, akár vallási alapon akár csak a szüzesség alapon
2013. febr. 7. 00:38
 5/17 anonim ***** válasza:
22%
Házasságot ne köss senkivel, úgyis elváltok később, csak papír és felesleges még belerokkansz....
2013. febr. 7. 00:40
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Én egy ilyen házasságból született gyerek vagyok, de hallod még egy ilyen f*s házasságot, mint a szüleimé... hát nem nagyon láttam.
2013. febr. 7. 00:41
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
A szűzen való férjhezmenetel nem erkölcsi okok miatt volt elsősorban "kötelező" régebben, vagyis én rohadtul nem sorolnám az értékes dolgok közé...Persze ha valaki igazán mély vallásos meggyőződésből vár vele, az szép dolog, de ettől még nem lesz feltétlen különb azoknál, akik nem vártak házasságig (szex!=erkölcstelenség).
2013. febr. 7. 00:45
 8/17 A kérdező kommentje:

#7 En ezt ertem es nem is vonom ketsegben. Kinek ez, kinek az. Viszont en azzal a novel szeretnek csak lefekudni aki igy gondolkodik, mint en es O is szuz. Bar veled ellentetben meg nem voltam senkivel, biztos vagyok benne, hogy nagy kulonbseg van szex egy novel es szeretkezes a szerelmeddel kozott.

En sem vagyok vallasos egy picit sem viszont tobbsegeben ma mar csak a vallasos lanyok gondolkodnak egy ferfiben egy eleten keresztul. Ettul fuggetlenul nyilvan nem erdekel, hogy az illeto vallasos-e vagy sem.

2013. febr. 7. 00:58
 9/17 anonim ***** válasza:
14%
Menny k.urvázni az kész, nem kell itt ilyen f.aszságokon görcsölni hogy szűz meg nemszűz, meg házasság ami az életet tökre teszi, szarni bele mindenbe éld az életet ha teheted és basszál amennyit csak lehet.....
2013. febr. 7. 01:06
 10/17 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy,hogy még tartod magad?
2013. febr. 7. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!