Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kereshetnek szuz noket akik hazasodni akarnak?
Különben meg írod, hogy nem vagy vallásos, és az sem érdekel, hogy a barátnőd az lesz-e. Márpedig akkor ez az egész önös érdekké "aljasul", meg olyan, mint ha félelemből táplálkozna ez az "óhajod". Egy lány nem attól lesz tisztességes/hűséges/megbízható, hogy az igen után veszítette el veled a szüzességét. Attól még ugyanúgy elválhat/megcsalhat később, beleszerethet bárkibe stb.
Nem kötekedni akarok, csak meglep, hogy a mai világban valakinek ez ennyire fontos legyen, nem vallásos alapon ráadásul.
Az ember cipőt sem vesz úgy, hogy ne próbálná fel.
Vagy te impotens vagy és félsz, hogy kiderül és ezért nem fognak feleségül menni hozzád?
Mert ha nem, akkor iszonyat nagy felelőtlenség tönkretenni két ember életét azzal, hogy csak utólag derül ki, hogy esetleg mégsem illetek egymáshoz.
Hát, fogalmam sincs, merre is indulj a keresésben.
De, azért mi számít értéknek, mi nem, ez elég szubjektív...
Ugyanis, volt már szerencsém olyan nővel akivel "nem szerelmeskedve szeretkeztünk", hanem a kapcsolat végén effektíve d.gtunk. És nagyon összhangban voltunk! Más téren, viszont nem, ezért inkább lezártuk békességben a dolgot.
Aztán jött egy barátnőm, akivel nagyon egymásba voltunk zúgva, a szex mégsem működött.
Én nem piszkálódásként írtam ezt le, mert gondolom, Te biztos vagy a dolgodban.
Nem tudom elképzelni, hogy napjainkban van-e aki még ebbe belevágna, bár, nyilván vannak ilyen felfogású emberek, hiszen Te is kérdeztél itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!