Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 Éves vagyok és házasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 Éves vagyok és házasodni szeretnék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát 17 éves lány vagyok és egy 19 éves roma származású fiúval járok. Lassan már együtt vagyunk 4éve és nagyon szeretjük egymást! Mivel ő oláhcigány házasodnia kell tavasszal és valószínűleg engem fog elvenni feleségül. Egy a probléma, az hogy nekem a családom ezt nem fogja engedélyezni mert még fiatal vagyok ehez... Mit tegyek? Elhagynám a családomat érte csak attól tartok,hogy a szüleim a rendörséget küldenék utánam......
2012. jan. 23. 15:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
uristen...ez aztán bonyolult
2012. jan. 23. 15:31
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy házasodnia "kell"?

A szüleid beleegyezése nélkül 18 alatt nem házasodhatsz.

De igazán nem értem, minek ilyen korán...

2012. jan. 23. 15:33
 3/22 anonim válasza:
100%

szerintem meg varj vele, mert a csalad az mindig szeretet, vedelemet nyujt. kitudja hogy alakulnanak a dolgok ez igy elore nagyon nehez megmondani ,

fiatal vagy a hazassaghoz..

4/22 anonim ***** válasza:
100%
18 éves korodig semmit nem tehetsz ha nem egyeznek bele.
 5/22 anonim ***** válasza:

"Mivel ő oláhcigány házasodnia kell tavasszal.."

Ezt megmagyaráznád?

2012. jan. 23. 15:34
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Az oláhcigány fiúknak mióta kötelező 19 évesen házasodnia? Ráadásul az ő szülei - ha ilyen hagyományörzők, hogy korán kiházasítják a fiúkat- akkor hogyan lehetséges, hogy egy nem cigány lányhoz adnák hozzá?
2012. jan. 23. 15:34
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
Még meg fogod köszönni, hogy nem mehettél hozzá.
2012. jan. 23. 15:36
 8/22 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos a családod nem sokat tehet, de egyet tarts szem előtt!

Pasit annyit találsz magadnak mint égen a csillag, Családod pedig csak egy van!

Én is korán nősültem, és nem azért mert a sors így hozta, hanem mert én így akartam. 35 évesen van egy 15 és egy 13 éves fiam, akik a szemem fényei... de!

És itt van a kutya elásva.

Ugyan én kiéltem magam, de a feleségem nem (aki már az exem).

Gondolom nem kell sokat tovább magyaráznom...

2012. jan. 23. 15:37
 9/22 A kérdező kommentje:
A hagyományok miatt kell házasodnia már 2évvel ezelőtt kellett volna neki , azonban ő úgy döntött ,hogy inkább még vár vele ,mert neki nem kell cigány lány.
 10/22 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még a házassághoz és 18 éves korodig nem is tudsz tenni semmit. Ez nagyon bonyolult ügy. Én azt mondom ne tégy hülyeséget amit később lehet, hogy megbánnál.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!