Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 Éves vagyok és házasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 Éves vagyok és házasodni szeretnék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát 17 éves lány vagyok és egy 19 éves roma származású fiúval járok. Lassan már együtt vagyunk 4éve és nagyon szeretjük egymást! Mivel ő oláhcigány házasodnia kell tavasszal és valószínűleg engem fog elvenni feleségül. Egy a probléma, az hogy nekem a családom ezt nem fogja engedélyezni mert még fiatal vagyok ehez... Mit tegyek? Elhagynám a családomat érte csak attól tartok,hogy a szüleim a rendörséget küldenék utánam......
2012. jan. 23. 15:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha annyira szeret, akkor ő is nyugodtan szembe mehet a hagyományaikkal. Mi lenne, ha először csak összeköltöznétek pár évre?
2012. jan. 23. 15:43
 12/22 anonim ***** válasza:
kibírsz még 1 évet
2012. jan. 23. 15:48
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem tanácsos két eltérő kultúrát vegyíteni...

Szerintem 17 évesen szerelem ide vagy oda nem kéne ekkora döntést hoznod.Belegondoltál már,hogy mi van ha nem jön össze?Ha ez csak egy kamaszkori hóbort,fellángolás?

Mit csinálsz majd ha 30 évesen 5-6 gyerek ül a nyakadon és jössz rá,hogy még élni akarsz? Gondold inkább át,hogy az életed feladni ilyen korán egy pasi miatt megéri-e...

2012. jan. 23. 16:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 5 év együttélés után már hozhattok ilyen döntést, addig nagyon rizikós.
2012. jan. 23. 16:23
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kamu, ugyanis ha valóban hagyományőrzők, nem engednék, hogy ne cigánylányt vegyen el.
2012. jan. 23. 16:37
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem értem miért lenne kamu?! még nem láttál/hallottál ilyet hogy egy roma fiu elvett egy magyar lányt annak ellenére hogy cigányt kéne neki? amugy az ő családja is tud róla és szeretnek is:)
2012. jan. 23. 16:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Akkor miért tetted fel a kérdést?
2012. jan. 23. 19:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekelnek a válaszok,csak a "kamu" kijelentésre leszel figyelmes nem sok értelme volt a kérdésednek
2012. jan. 23. 20:14
 19/22 A kérdező kommentje:
De itt nem az volt a kérdésem h a családja elfogad-e ... hanem az én családom nem engedi na mindegy
2012. jan. 24. 16:25
 20/22 anonim válasza:
Naneee. Ugye nem mentél hozzá. -.- Még ha nagy is a szerelem, de akkor is 17 évesen én meghódítanám a világot. Most komolyan minden nap mosogatnál, főznél... a férjednek? Előtted az élet, használd ki! Nahh az egyszer biztos, hogy én 15 éven alul nem házasodok. Romával meg pláne nem, hát megkeseríti az életed. Egyénként is ha neki fontosabb a szokásai, mind te, akkor hagyd a fenébe. Lehet, hogy találsz helyette másikat, de ha nem, akkor is jobban jársz nélküle.
2012. szept. 24. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!