Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 Éves vagyok és házasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 Éves vagyok és házasodni szeretnék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát 17 éves lány vagyok és egy 19 éves roma származású fiúval járok. Lassan már együtt vagyunk 4éve és nagyon szeretjük egymást! Mivel ő oláhcigány házasodnia kell tavasszal és valószínűleg engem fog elvenni feleségül. Egy a probléma, az hogy nekem a családom ezt nem fogja engedélyezni mert még fiatal vagyok ehez... Mit tegyek? Elhagynám a családomat érte csak attól tartok,hogy a szüleim a rendörséget küldenék utánam......
2012. jan. 23. 15:29
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
:D AZ előtti vagyok. 25 éven alul-t akartam írni. ;D
2012. szept. 24. 13:10
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége?
2018. jan. 22. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!