Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rossz, kiábrándito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz, kiábrándito testem van? Képpel

Figyelt kérdés

Eldöntöttem hoy idén nem megyek strandra mivel hiztam kb 5-6 kgot.

2 éve lefogytam egyébként 20 kgot de még mindig ugyan ugy látom magam hogy kövér vagyok. Elölröl még nemis olyan vészes, de hátulrol és oldalrol nagyon nagy darab vagyok :( csomoszor gondolkozok azon, hogyha lesz barátom, és ha pl látna igy lehet kiábrándulna belölem, mivel ruhában csinos vagyok, meg ott nem látszodnak a narancsböreim, meg a zsiros combom. Ráadásul a cicm is kicsi.és arra lennék kiváncsi hogy szerintetek is nagyon kiábrándito az alkatom?

19L

[link]

[link]

[link]

öszinte válaszokat kérek:)

2013. júl. 9. 13:13
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Egyébként ha szkafanderben kérdeztem volna hogy szerintetek is rossz-e az alakom, akkor meg azért lennék lehurrogva :)
2013. júl. 9. 14:34
 32/35 anonim ***** válasza:

Nagyon szexi vagy, te nem is tudod hogy a nők 25-30%os testzsírral a legtermékenyebbek (=legvonzóbbak) bár a média eltorzítja ezeket az ösztönöket sokunkban...

Ha Miskolcon laksz elmennék veled strandolni :D

2013. júl. 9. 16:21
 33/35 anonim válasza:

Szia kedves Kérdező!

Hol is kezdjem...a felső tested nekem tetszik, szerintem a cicid sem olyan pici. Köldöktől térdig viszont tényleg csöppet husisabb vagy, de ha tovább sportolsz akkor nem lesz gond. Igazából lehet, hogy a combod sem olyan vastag csak enyhe X láb benyomását kelti ahogy beálltál.

A lábszáradat viszont gond nélkül elcserélném az enyémre...tele a bugyrom azzal, hogy hiába biciklizem, futok, járok spiccen olyan a vádlim mint egy baseballütő :) Na szóval összességében nem olyan rossz a helyzet, és irány a strand:)

33N

2013. júl. 9. 17:26
 34/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vészes. Szemből kb. én is így nézek ki és mégis holnap megyek strandra. :D A különbség annyi, hogy nekem oldalról valamivel vékonyabbak, feszesebbek a combjaim (valamennyi narancsbőröm mondjuk nekem is van, de "szerencsére" csak közelről látszik). Pedig én sem vagyok nagy sportember, az utóbbi időben kezdtem járni kocogni, azért hogy formásodjak egy kicsit. Én mondjuk a derekamat/csípőmet (sose tudtam, hogy hogy hová tartozik az a derék és csípőcsont közötti rész) utálom magamon a legjobban. >< De ettől függetlenül a kompexusaimat legyűröm és igenis elmegyek strandra, ha már annyira imádom. :)

19/l

2013. júl. 9. 18:50
 35/35 anonim válasza:
Úr Isten gyere le a keresztről de szép vagy...:D
2014. márc. 17. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!