Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma szakitott velem a baratom meghalok olyan rossz. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Annyira rossz!!!
A legjobb baratnommel is most vesztem ossze es ugy erzem teljesen egyedul maradtam vegleg :(
Mit csinaljak?!
Annyira rossz.
Nagyon hianyzik!!
2013. júl. 8. 18:04
2/17 anonim válasza:
Mennyi ideig jártatok, hány éves vagy?
3/17 A kérdező kommentje:
De nem mulik el!!!
Nem tudom mit csinaljak annyira rossz!!
2013. júl. 8. 18:06
4/17 A kérdező kommentje:
17 es 3 honapig
O 22
2013. júl. 8. 18:07
5/17 anonim válasza:
Ezt természetes :S sírd ki magad :) utána jobb lesz aztán beszélj a barátnőddel béküljetek ki :) és éld az életed akár milyen nehéz is ebben a percben,de ne add fel jobb lesz minden ezután hidd el... meríts erőt :) (velem is ez volt 1 hete h szakítottunk és velem még játszik is h jajj lejön hiányzom neki meg látni akar... tudod mekkora erő kell h mindig elküldjem...de akkor meg felhív stb... de erős maradok és neked is ezt kell tenned :) )
6/17 anonim válasza:
próbálj meg kibékülni a barátnőddel (ha lehet)
és persze hogy rossz, hogy szakítottál a barátoddal
de ne legyél miatta depis (nem tudok most hirtelen jobb kifejezést)
később jobb lesz :)
legyél a barátaiddal, úgy nem fogod magad annyira egyedül érezni magad
7/17 anonim válasza:
3 hónap, óhh, ezt hamar túlvészeled, hidd el;)
Ne otthon tessék ülni
9/17 anonim válasza:
Ha kell, én úgy megvígasztallak, hogy kettéáll a füled.
Teljesen bolond ez a világ, hogy már idejárnak picsogni a népek bánatukban. Mintha bárkit is érdekelne...
10/17 anonim válasza:
9. Akkor nem kell elolvasni ennyi... tanácsot kér sz*rul érzi magát lehet kiakarja beszélni magából vagy jólesik neki egy kis támogatás tanács h mit csináljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!