Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma szakitott velem a baratom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma szakitott velem a baratom meghalok olyan rossz. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Annyira rossz!!!

A legjobb baratnommel is most vesztem ossze es ugy erzem teljesen egyedul maradtam vegleg :(

Mit csinaljak?!

Annyira rossz.

Nagyon hianyzik!!

2013. júl. 8. 18:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem mondta csak annyi hogy neki ez most nem megy...

Pedig szerintem meg is csalt nem egyszer..de akkor is hianyzik!

2013. júl. 8. 18:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Es most latom hogy facebookon jelolgeti a noket vissza

Hogy lehet valaki ekkora goreny??:((

2013. júl. 8. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne reagálj rá semmit ha látja h fáj neked annál jobban fogja ezt csinálni :S sajnos de ha látja h te vagy boldog akkor annál nagyobb fájdalmat nem tudsz neki okozni :) még ha nehéz is ez a legjobb dolog hidd el nekem :)
2013. júl. 8. 18:22
 14/17 anonim ***** válasza:
akkor jobb is, hogy megszabadultál tőle. jobbat érdemelsz. nyugi, nemsokára elmúlik, de itt az ok, hogy kibékülj a barátnőddel, hívd fel, és beszélgessetek.:)
2013. júl. 8. 18:23
 15/17 anonim ***** válasza:
vonulj be a sarokba és sírjál. na most össze fog dőlni a világ :-D
2013. júl. 8. 18:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Először még fáj, utána jobb lesz. Velem is hasonló történt nem rég. Át fogod vészelni és utána lesz olyan akivel boldog leszel, nem csak pár hónapig. : ) A legjobb barátnőd pedig ha tényleg a barátnőd, kibékültök.
2013. júl. 8. 21:02
 17/17 anonim ***** válasza:
3 hónap az lóf...sz!
2013. júl. 13. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!