Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rossz külső van előbb vagy a megkeseredés?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem születik szépnek (vagy joképünek, mert a fiuk sztem nehezebb helyzetben vannak), akkor annak emiatt rossz lesz az élete?
Mert én olyat még nem láttam, hogy valaki jóképü, de nem fekszenek le vele lányok!
2013. júl. 8. 19:37
1/4 ASOT válasza:
Attól függ mit tapasztal...mit él meg a kis életében.
2/4 anonim válasza:
Nem.. Csak akkor, ha ehhez még esetlen, baromi félénk, nem szorult bele semmi határozottság és halálra sajnáltatja magát..
"Mert én olyat még nem láttam, hogy valaki jóképü, de nem fekszenek le vele lányok!"
Én pedig még nem láttam hullócsillagot, pedig elég gyakori..
3/4 A kérdező kommentje:
de ha jól nézel ki, és eleve igy születsz, akkor eleve több lehetöséged van és a lehetöségek másznak oda az orcádba és nem valami nehéz élni velük. Utána meg egyszerüen belelendülsz...de a csunyáknak meg az a kevés lehetöség is oylan, hogy vért kell izzzadniuk érte, hogy legyen valami.
2013. júl. 8. 19:42
4/4 anonim válasza:
Ez így van, amit írsz, de attól, hogy nehezebben találsz magadnak valakit még nem lesz rossz az életed.. Ahogy attól sem lesz jobb az életed, ha megdugsz pár könnyen kapható ribit.. Értelmes lány a belsőt is értékeli és nem fogja beérni azzal, hogy valaki jól néz ki.. Szóval az agyatlan szép fiúk csak pár skalppal lesznek előrébb, ha neked ettől függ, hogy jó az életed az elég szánalmas.. ahogy az is, hogy páran ezen keseregnek, ahelyett, hogy pl edzenének, utána olvasnának a divatnak stb-nek, hogy tegyenek magukért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!