Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok attól, ha nekem fontos a külső?
Figyelt kérdés
Ez az oldal is tele van olyan kérdésekkel, hogy miért annyira felszínes mindenki, miért akar mindenki csak 10/10-es nőkkel/férfiakkal összejönni.
Sokan ezt tagadják, de én bevallom, nekem fontos a külső. Most lehet akármilyen jó fej egy fiú, ha egyszerűen nem vonzódom hozzá, nem járnék vele. Most ettől rossz ember vagyok és bűntudatom kellene, hogy legyen?
Nem vagy rossz ember, más lányoknak is ugyanúgy csak a külső számít. Te legalább bevallod, h fontos.
2013. ápr. 27. 15:09
2/22 anonim válasza:
Ha valakit nem vonz egy ember külsőre azzal nem is szívesen jönnénk össze! Lehet,hogy valakinek egy csúnyább srác/csaj jön be mert neki az az esete,de lehet hogy neked egy helyesebb/szebb! Ezért szerintem ne legyen bűntudatod! Kinek ez,kinek az.
2013. ápr. 27. 15:10
3/22 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember, de elég nagyok az elvárásaid. Idővel ebből majd engedni fogsz amint kinősz a mesevilágból.
2013. ápr. 27. 15:10
4/22 anonim válasza:
Teljesen normális vagy, persze ez attól is függ, mekkora mértékben. 50-50% még oké, ha annál több, hát.... a külső nem minden.
2013. ápr. 27. 15:12
5/22 A kérdező kommentje:
2.: Nem mondtam egy szóval se, hogy CSAK és kizárólag a külső számít. Szövegértés 1-es :)
2013. ápr. 27. 15:12
6/22 anonim válasza:
ettől nem vagy rossz ember, jó viszont, hogy felvállalod, de azért valljuk be.. eléggé csúnya dolog.. Persze, egy bizonyos szinten kell a vonzalom, de azért ne várd el, hogy csak jó palik fognak körüldongani. :) el kell fogadnod, hogy nem mindenki Michael Mando :D
2013. ápr. 27. 15:13
7/22 A kérdező kommentje:
6. Szerintem ezt így nem tudnám megmondani, hány százalékban fontos a külső :) Mert most első találkozásnál szívesen odamennék egy helyesebb sráchoz meg minden, szóval akkor nagyobb mértékben a külső, mert amíg nem beszélek valakivel, honnan tudjam, milyen belülről? Viszont ha esetleg jobban megismerem, és mondjuk egy bunkó f.sz, már nem érdekelne, hogy néz ki, otthagynám.
2013. ápr. 27. 15:16
8/22 anonim válasza:
Jó dolog h bevallod. Nekem is van egy olyan szintvonalam amit meg kell ütni a srácnak. Azért vannak elvárásaim.
2013. ápr. 27. 15:17
9/22 anonim válasza:
de a kérdezőnek nem csak a külső számít... csak úgy van vele, hogy ha van valaki, akkor az külsőleg is az esete legyen/vonzódjon hozzá, de mindemellett a belső tulajdonságokban is számára oké legyen... szerintem nincs ezzel baj, én is így vagyok vele... nem tudok olyan lányba szerelmes lenni, aki nekem nem jön be külsőre :) de olyan se kell, akire azt mondom, hogy ilyen szépet még nem láttam közbe meg a belseje "rothad".... nem, legyen normális meg stb, de mindemellett fogjon meg a külsővel is, ahogy szokták írni a külső megfog, belső megtart vagy mi... és ettől nem érzem magam rossz embernek :) lehet mások annak tulajdonítanak, de lesz*rom megváltoztatni úgy se tudnak:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!