Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok attól, ha nekem fontos a külső?
Ez az oldal is tele van olyan kérdésekkel, hogy miért annyira felszínes mindenki, miért akar mindenki csak 10/10-es nőkkel/férfiakkal összejönni.
Sokan ezt tagadják, de én bevallom, nekem fontos a külső. Most lehet akármilyen jó fej egy fiú, ha egyszerűen nem vonzódom hozzá, nem járnék vele. Most ettől rossz ember vagyok és bűntudatom kellene, hogy legyen?
Kit érdekel, hogy itt vagy bárhol máshol mit gondolnak erről az emberek?
Te is tudod, hogy mindenkinek számít a külső, csak vannak akik megtehetik, hogy olyan emberrel járjanak, aki külsőre is tetszik nekik... vannak akik meg nem tehetik ezt meg, és ők mondják, hogy milyen felszínesek az ilyen emberek.
Az a baj, hogy ezt senki nem érti meg, hogy attól még hogy valakinek tetszik a párja külseje, nem csak azért van vele, hanem mert tele van jó belső tulajdonságokkal is... de ezt hiába magyarázzuk olyan embereknek, akik meg vannak keseredve a nagy önsajnáltatásban... úgyse fogják megérteni.
Én büszke vagyok rá, hogy a barátom helyes srác, és ő is biztosan büszke rá, hogy én is jól nézek ki. És olyan a szexuális életünk hogy húúú... :D
Szóval a nagyfokú testi vonzalom is elég sokat tud dobni egy kapcsolaton, nincs szükség arra, hogy másról fantáziálgassunk. Hány olyan kapcsolat van, ahol mondjuk egy srác olyan csajjal van együtt, aki nem is tetszik neki, csak mégis azért jó, hogy lehet valakivel szexszelni, és közben arról álmodozik, hogy valami szuper szexi nője legyen... most ez jó kapcsolat? Nyilván nem.
Tehát fontos, hogy tetsszen nekünk a párunk külseje is? Igen.
Kár ezt nagyon ragozni. És nyugi, nem vagy rossz ember, és ezt te is tudod. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!