Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz ember vagyok attól, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok attól, ha nekem fontos a külső?

Figyelt kérdés

Ez az oldal is tele van olyan kérdésekkel, hogy miért annyira felszínes mindenki, miért akar mindenki csak 10/10-es nőkkel/férfiakkal összejönni.

Sokan ezt tagadják, de én bevallom, nekem fontos a külső. Most lehet akármilyen jó fej egy fiú, ha egyszerűen nem vonzódom hozzá, nem járnék vele. Most ettől rossz ember vagyok és bűntudatom kellene, hogy legyen?

2013. ápr. 27. 15:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%

Fontosak a külsőségek mert ezek alapján döntöd el hogy megismered-e a belsőjét nem hiába mondják " külső megfog , belső megtart a jó szex pedig összeláncol "

Nem vagy rossz ember!

2013. ápr. 27. 15:20
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek számít valamennyire...csak sok nem vallja be.(nem csak nők)
2013. ápr. 27. 15:24
 13/22 anonim ***** válasza:

oké kedves kérdező! így igen, ha ez alapján mennél oda a fiúhoz, ahogy írod

egy biztos a külső párosul a belsővel, ezt nem lehet szétválasztani, egy biztos a belső értékesebb, a külső változhat és hosszútávon, a belső a nyerő

rossz ember nem vagy, mindenki más, még ez a jó, hogy nem vagyunk egyformák N

2013. ápr. 27. 15:31
 14/22 anonim ***** válasza:
hát ha randa lány vagy akkor nem a legelőnyösebb így válogatni :D
2013. ápr. 27. 15:31
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem egyáltalán nem.

Aki azt mondja az egy álszent pukkancs.

Ne is törődj velük.

Nekem is fontos a külső sőt elsősorban ez a legfontosabb,mert igenis egy pasi megnézi kibe teszi bele a farkát,így durván megfogalmazva,persze aki igényes.

Szóval nekem is a külső ami sokat ver a latba,mivel kondizok is tehát vannak elvárásaim a nők felé eléggé magas mondjuk,de mindemellett én is nyújtok dolgokat sőt sokkal többet is.

Ne legyen bűntudatod mert van szemed,a sok ,,nagyokos" meg nem érdekel.

25Ffi

2013. ápr. 27. 15:39
 16/22 Zúzmaraharapás ***** válasza:

Szerintem sem. Tessék, én férfi vagyok, de nekem is nagyon számít. Ha valakit nem látok szépnek, az nálam esélytelen. Nem nézem le emiatt, de ez a vonzalom egyik alapfeltétele, és ha nincs meg, akkor ott nem lesz több barátságnál.

Azt meg hagyjuk már, hogy a belső az időtálló... Ti talán most olyanok vagytok, mint 10 éve? Ugye, hogy nem.

2013. ápr. 27. 15:46
 17/22 Beviz Elek ***** válasza:

Teljesen normàlis vagy. Itt sokan fikàznak èrte, de az ok egyszerü: az oldalon sok a balf.sz, akik nem talàlnak maguknak pàrt, ezèrt örülnènek egy rosszabb "egyednek" is. Azèrt, mert valaki megteheti hogy vàlogasson, mèg nem rossz ember, csak irigykednek rà.

Termèszetesen az àtlagost is làthatod szènek ha szerelmes vagy ès az ìzlèsek is vàltozóak, de teljesen normàlis ha vannak elvàràsaid.

Nekem fontos a jó test. Volt amikor nem zavart a fölösleg, de elmùlt a rózsaszìn köd ès utàna màr nem tetszett. Mivel nem vàltozott semmi, tovàbblèptem.

2013. ápr. 27. 15:57
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Örülök, hogy nem csak én gondolom így :)
2013. ápr. 27. 16:47
 19/22 anonim ***** válasza:
#5 Nem mondtad, de attól még így van. Úgy értettem, már az is vmi, h bevallod, h fontos a külső.
2013. ápr. 27. 17:40
 20/22 A kérdező kommentje:
De fogd már fel, hogy nem csak a külső számít :D :D Te minek hiszed magad, hogy mások helyett gondolkodj?
2013. ápr. 27. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!