Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek szerint a csajoknál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint a csajoknál a külső testi adottságok határozzák meg, hogy rossz vagy jó lányok lesznek jellemre?

Figyelt kérdés

Tapasztalataim szerint az a lány, aki szép, már kiskorától kezdve csak a jót kapja az élettől, dícsérgetik, elszáll az egója, nem érdekli más csak a külső és a vagyon. Érzéketlen, érzelmileg fejletlen, önző, hisztis, követelőző lesz, lenézi a nem elég vonzó külső adottásokal rendelkező fiúkat és lányokat. Csak a legjobbképű fiúknak ad esélyt, aki átlagosan is néz ki, azt porig alázza, főleg, ha a srácnak volt bátorsága bepróbálkozni az Istennőnél.

Ellenben a csúnya vagy átlagos külsejű lányok érző szívűek, kedvesek, megértőek, nem csak a helyes fiúkkal akarnak haverkodni vagy járni, hanem bárkivel és jobban érdekli őket a személyiség, mint a külső és a vagyon.

2013. ápr. 28. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez az esetek 90%-ban így van. Közrejátszik még a nevelés és a szülői odafigyelés. A szigorú apa vagy a "mindent az én kislányomnak" apuci. De láttam már bűn ronda lányt aki úgy viselkedett mintha olyan jól nézne ki és falta az ocsmányabbnál ocsmányabb fiúkat.

17/f

2013. ápr. 28. 22:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább menj, fürödj meg, aztán tedd el magad holnapra. Nagyon fáradt lehetsz... :D
2013. ápr. 28. 22:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért ez nem feltétlenül van így, nagyban függ az illető környezetétől is ez. És egyébként meg nem csak a lányokra vonatkozik az elméleted.
2013. ápr. 28. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:

ez csupán nevelés kérdése... pl unokanővérem gyönyörű szép nő, és mindig körül rajongták a pasik, de nem adta magát könnyen, hanem csak azzal volt akit tényleg szeretett... a pasijai többségét én is ismertem, és volt neki (szerintem) nagyon csúnya, nagyon jó képű, és jelenleg a férje egy átlagos kinézetű férfi...

Szóval ne általánosíts kérlek...

2013. ápr. 28. 22:13
 5/10 anonim ***** válasza:
A lélek ürességét/teltségét a legjobban úgy tudod lemérni, hogy az egyén mire fókuszál egy személy esetében, mi az ami a személyből érdekli: milyen kocsija van, mekkora farka=kukázni való nő.Pl. Lehet szép, csúnya külsőleg, akárkicsoda. Üres.
2013. ápr. 28. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:

sajna van az a véglet h a csúnya nőknek szál el az egójuk mert addig sírtak h utána megelégelték és inkább dicsérgették h kussoljon

és akiekt dicsértek azok úgy vették a lapot h megváltoztak hirtelen és milyen szépek lettek és ezért istennő titulust akasztottak magukra

2013. ápr. 28. 22:15
 7/10 Mókusgyilkos ***** válasza:

szerintem meg az olyan fiúcskák akik nem bírnak felszedni 1 csajt mert totál érdektelen személyiséggel bírnak szeretik azt hinni hogy ez a csaj hibája.

nah eltaláltam?

ma milyen sok a 85iq alatti kérdező te szent isten..

nem a lányok nem lesznek attól szemétládák mert szépek..

2013. ápr. 28. 22:20
 8/10 Mókusgyilkos ***** válasza:

1.: 90%ban.. megkérdezhetem hogy hol laksz ?:D

oké van hozzád képest 4 év előnyöm de még így se érzem h a csajok túlnyomó többsége Birkenau várományos lenne..

2013. ápr. 28. 22:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Én nem a kultúrált elutasításról beszélek, az olyan lányokkal semmi bajom. Igen, fiú vagyok, gondolom már rájöttetek. Volt már olyan, hogy a lánynak nem jöttem be, mégsem bánt velem úgy, mint egy senkivel és jó barátok maradtunk végül, nem ezekre a lányokra célzok most. Igen vannak szép és rendes lányok, ismerek ilyeneket is, de általánosságban ez nagyon ritka, amit leírtam az jellemző inkább.
2013. ápr. 28. 22:26
 10/10 Mókusgyilkos ***** válasza:
jól van egészségedre.. nem lövik még a pizsit véletlenül? holnap oskola.
2013. ápr. 28. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!