Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rossz, kiábrándito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz, kiábrándito testem van? Képpel

Figyelt kérdés

Eldöntöttem hoy idén nem megyek strandra mivel hiztam kb 5-6 kgot.

2 éve lefogytam egyébként 20 kgot de még mindig ugyan ugy látom magam hogy kövér vagyok. Elölröl még nemis olyan vészes, de hátulrol és oldalrol nagyon nagy darab vagyok :( csomoszor gondolkozok azon, hogyha lesz barátom, és ha pl látna igy lehet kiábrándulna belölem, mivel ruhában csinos vagyok, meg ott nem látszodnak a narancsböreim, meg a zsiros combom. Ráadásul a cicm is kicsi.és arra lennék kiváncsi hogy szerintetek is nagyon kiábrándito az alkatom?

19L

[link]

[link]

[link]

öszinte válaszokat kérek:)

2013. júl. 9. 13:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Nincs gáz ezzel.
2013. júl. 9. 13:18
 12/35 anonim ***** válasza:
Ez még simán jó. Én amúgy is szeretem a kicsit husisabb csajokat.
2013. júl. 9. 13:19
 13/35 anonim ***** válasza:
36%
Őszinte leszek, nem olyan álszent mint majd az utánam írok, akik dicsérnek jaj mennyire jól nézel ki és semmi baj nincs veled. Az a helyzet, hogy van még hova fejlődnöd, van mit leadnod. Nekem egyenlőre így nem tetszel, mert látszik az, hogy nagy darab nő vagy és nem olyan vékony. Járjál el futni, úszni, fitnessz terembe, diétázzál. Próbálj meg vékony lenni. A combod és a hasad nagyon nagy.
2013. júl. 9. 13:19
 14/35 anonim ***** válasza:
21%
jól elbánt veled az élet! :( no mell és ekkora combok.. hát nem vagy egy sexibomba.. :( 10 pontból max 4 ha az arcod aranyos.. ha nem akkor max 3 pont.. :S
2013. júl. 9. 13:20
 15/35 anonim ***** válasza:
#2 vel egyetértek, van egy két lány aki pl nekem bejön, és nekik is van egy kis narancsbőr, de az engem egyátalán nem zavar abban a mértékben...
2013. júl. 9. 13:20
 16/35 anonim ***** válasza:
92%
Jó tudni, hogy akinek esetleg bejön ez a test és alak az már álszent...
2013. júl. 9. 13:21
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos külsőd van nincs ezzel nagy gond. Ha vissza tudod fogyni amit akarsz akkor tökéletes lesz ;)
2013. júl. 9. 13:21
 18/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm egyaránt a pozitiv és negativ kritikákat :)

nem tudom mit takar az elefántboka, elmondanád?:))

Sajnos nálunk családi öröklés ez, hogy hiába fogyozunk étkezünk egészségesen igy nézünk ki.

2013. júl. 9. 13:22
 19/35 A kérdező kommentje:
Azért azt nem mondanám hogy jol elbánt velem az élet..:DDD a természetem jo, és az arcom is szép, nekem csak az alkatommal és a hizásra hajlamos testemmel van a gond.:)))
2013. júl. 9. 13:23
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem husi. De ha 20kg fogytál, akkor jó vagy. Kár ezért nem menni a strandra. Kit érdekel, hogy ki mit szól, de most azért legyél fehér, mert valaki azt mondaná: husi vagy! ??? Senki nem tökéletes! Én nemrég voltam strandon, és kb ez a nagyátlag, a te alkatod. A 20on évesek lányok olyan testalkatúak mint te, vagy egy picit soványabbak, vagy van a másik véglet, aki meg sportos. Az anyukák 90%a meg kövér és ők is elmennek a strandra. Nincs szégyellni valód! Ilyen vagy, majd jövőre jobb lesz, ha teszel érte.
2013. júl. 9. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!