Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket is jobban érdekel az a férfi aki nem egyszerű hanem kiábrándító tud lenni bizonyos dolgokban? Miért a rossz fiúk? Erre keresem a választ!
mert nem unatkoznak melletük, van adrenalin is....
majd ha családot akar meg a f*sza kilesz a munkával, akkor majd nyugalomra meg normális pasira fog vágyni mindegyik....
a rossz fiúk mindig jobbak.
valszeg a másik verzió túl unalmas.
és a rossz fiúkra szavazom.
19F1 jófiú.
Egy rendes, kedves, csendes sraccal akartam osszejonni es ossze is jottem, s nagyo is orultem eleinte neki, de a vegen kb odajutottunk, hogy felvettem az anyai szerepet, s folyton patyolgatni kellett a sracot. Hat jo darabig megerto voltam, de egy evi folyamatos nyafogas utan mar betelt a pohar. Most hulye peldat hozok fel, de tudod az allatoknal is az eleteros egyedek termekenyitik meg a nostenyeket, s nem a beteges egyedek.
Eleteros pasira vagynak a nok is, nem olyanra aki mellett nagy bizonytalansag az eletuk, s aki az elet apro problemait sem tudja megoldani, hanem csak folyton erzekenykedik. Lehet rendes es udvarias, ha nem eletrevalo
Barátom is a "rosszfiú" kategóriába esik, de ettől még nem kiábrándító... Szerintem te kevered a szezont a fazonnal...
Aki kiábrándító, az tökmindegy, hogy milyen, mert kiábrándulsz belőle.
Ha kiábrándító, akkor mi a kérdés?! Akkor ábrándulj ki belőle, és kész! :)
Csiszolgatni nem lehet.
Az exem egy igazi angyalarcú köcsög volt. Mások előtt megjátszotta a tökéletes, odaadó férfit, aztán mikor hazaértünk, akkor úgy beszélt velem, mint egy utolsó kutyával. Később már a viselkedése is olyan volt.
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én rühellem a rossz fiúkat.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!