Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rossz, kiábrándito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz, kiábrándito testem van? Képpel

Figyelt kérdés

Eldöntöttem hoy idén nem megyek strandra mivel hiztam kb 5-6 kgot.

2 éve lefogytam egyébként 20 kgot de még mindig ugyan ugy látom magam hogy kövér vagyok. Elölröl még nemis olyan vészes, de hátulrol és oldalrol nagyon nagy darab vagyok :( csomoszor gondolkozok azon, hogyha lesz barátom, és ha pl látna igy lehet kiábrándulna belölem, mivel ruhában csinos vagyok, meg ott nem látszodnak a narancsböreim, meg a zsiros combom. Ráadásul a cicm is kicsi.és arra lennék kiváncsi hogy szerintetek is nagyon kiábrándito az alkatom?

19L

[link]

[link]

[link]

öszinte válaszokat kérek:)

2013. júl. 9. 13:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
oda kell figyelned nagyon h mikor,mit és mennyit eszel.. és persze a sok mozgás! :)
2013. júl. 9. 13:26
 22/35 anonim ***** válasza:

"Sajnos nálunk családi öröklés ez, hogy hiába fogyozunk étkezünk egészségesen igy nézünk ki."

Tényleg nem bántásból de akkor valamit rosszul csináltok. Jobban át kellene szervezni az étrendet mert, olyat még nem láttam, hogy valaki kevesebb kalóriát visz be mint ami szükséges lenne az ne indulna fogyásnak. Legalább egyszer próbáld meg kiszámolni, hogy mennyi szénhidrátot eszel meg, és azt miből viszed be, és annak mennyi az értéke. Ha most azt mondod magadba, hogy ez meg mit is takar pontosan akkor eddig rossz úton jártál.

2013. júl. 9. 13:27
 23/35 A kérdező kommentje:
A narancsbör a combomon a fogyástol alakult ki, elötte nem volt ilyen..:) de köszönöm mindnekinek a tanácsokat :))
2013. júl. 9. 13:27
 24/35 anonim ***** válasza:
Egyébként hova valósi vagy?
2013. júl. 9. 13:29
 25/35 A kérdező kommentje:
Ilyet ha nem gond, nem árulok el..kicsi a világ :) és nem akarom hogy felismerjenek :)
2013. júl. 9. 13:32
 26/35 anonim ***** válasza:
És a kezdeményezést elfogadnád egy olyan sráctól, akinek így teljesen megfelelnél? Aki így elfogadna, vagy akár Beléd szeretne?
2013. júl. 9. 13:39
 27/35 anonim ***** válasza:

én elmennék veled strandra, nem jössz?

F

2013. júl. 9. 13:44
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
Annyira undorítóak ezek a kérdések, komolyan mondom, hihetetlenek vagytok... Ha szerinted tényleg! kiábrándító lenne az alakod, akkor nem készítenél magadról félmeztelen képeket, és főleg nem neten mutogatnád azokat mindenféle idegennek, akik ki tudja, hogy mire fogják felhasználni azokat... + te még pózolsz is (csípődre teszed a kezed)... Kis unatkozó tinike vagy, aki legyeztetni kívánja a hiúságát... Szánalom.
2013. júl. 9. 14:06
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
És a combon a narancsbőr NEM! a fogyástól alakul ki! Még ennyit sem tudsz...
2013. júl. 9. 14:11
 30/35 A kérdező kommentje:

Szeretem ha ugy itélnek meg hogy nemis ismernek ;)

Mit gondolsz miért tettem fel ide a képet? Azért hogy véleményt kapjak, mivel ha a családtagokat vagya barátok kérdezném ugysem mondanák hogy de narancsbörös vagy stb..

Ez miért lenne pozolás? Minden képen igy állok be. mégis hol legyen a kezem? ha a hátam mögé tettem volna szerinted azis pozolás lett vna gondolom..

huh nem tudtam hogy a narancsbör mitöl alakul ki, kövezzetek meg érte..:)

2013. júl. 9. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!