Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz, kiábrándito testem van? Képpel
Eldöntöttem hoy idén nem megyek strandra mivel hiztam kb 5-6 kgot.
2 éve lefogytam egyébként 20 kgot de még mindig ugyan ugy látom magam hogy kövér vagyok. Elölröl még nemis olyan vészes, de hátulrol és oldalrol nagyon nagy darab vagyok :( csomoszor gondolkozok azon, hogyha lesz barátom, és ha pl látna igy lehet kiábrándulna belölem, mivel ruhában csinos vagyok, meg ott nem látszodnak a narancsböreim, meg a zsiros combom. Ráadásul a cicm is kicsi.és arra lennék kiváncsi hogy szerintetek is nagyon kiábrándito az alkatom?
19L
öszinte válaszokat kérek:)
"Sajnos nálunk családi öröklés ez, hogy hiába fogyozunk étkezünk egészségesen igy nézünk ki."
Tényleg nem bántásból de akkor valamit rosszul csináltok. Jobban át kellene szervezni az étrendet mert, olyat még nem láttam, hogy valaki kevesebb kalóriát visz be mint ami szükséges lenne az ne indulna fogyásnak. Legalább egyszer próbáld meg kiszámolni, hogy mennyi szénhidrátot eszel meg, és azt miből viszed be, és annak mennyi az értéke. Ha most azt mondod magadba, hogy ez meg mit is takar pontosan akkor eddig rossz úton jártál.
én elmennék veled strandra, nem jössz?
F
Szeretem ha ugy itélnek meg hogy nemis ismernek ;)
Mit gondolsz miért tettem fel ide a képet? Azért hogy véleményt kapjak, mivel ha a családtagokat vagya barátok kérdezném ugysem mondanák hogy de narancsbörös vagy stb..
Ez miért lenne pozolás? Minden képen igy állok be. mégis hol legyen a kezem? ha a hátam mögé tettem volna szerinted azis pozolás lett vna gondolom..
huh nem tudtam hogy a narancsbör mitöl alakul ki, kövezzetek meg érte..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!