Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz, kiábrándito testem van? Képpel
Eldöntöttem hoy idén nem megyek strandra mivel hiztam kb 5-6 kgot.
2 éve lefogytam egyébként 20 kgot de még mindig ugyan ugy látom magam hogy kövér vagyok. Elölröl még nemis olyan vészes, de hátulrol és oldalrol nagyon nagy darab vagyok :( csomoszor gondolkozok azon, hogyha lesz barátom, és ha pl látna igy lehet kiábrándulna belölem, mivel ruhában csinos vagyok, meg ott nem látszodnak a narancsböreim, meg a zsiros combom. Ráadásul a cicm is kicsi.és arra lennék kiváncsi hogy szerintetek is nagyon kiábrándito az alkatom?
19L
öszinte válaszokat kérek:)
Nekem tetszel,szerintem csinos vagy:)
Bar a combodon kicsit lehetne dolgozni
Szerintem hisztizel csak.Semmi önbizalmad nincs.
Ez a test nagyon is jó!
Szia! :)
nemvész a tested, de éna helyedben nem hagynám abba az edzést!
fuss, biciklizz, és figyelj a kajálásra!
nyugodtan mehetsz a strandra ezzel a testel! nemkell szégyenkezned! ettől vannak ezerszer roszabbak, mégis mutogatják a hurkát a strandon....
szal nyugi van.
ha kell help, hogy fogyj, picit, vgay hozd rendbe magad, szivesen segítek privbe.
azt meg felejtsd el, hogy kiábrándul belőled, ha meglát ruha nélkül...mi pasik, már sokkal hamrabb elképzeljük miylen elnne veled a szex, olyannyira hamar, hogy még azelőtt hogy emgszólítanánk :) ;)
22/F
Az alkatod nem olyan vészes - nekem mondjuk nem ez az ideálom, de - sok férfinek tetszik.
A combod oldalnézetből tényleg nagyon narancsbőrösnek látszik, talán ez az egyetlen ami kifogásolható.
Ennyiért szerintem nem érdemes magánzárkába vonulnod - sokkal rosszabb állapotban lévő nők is kint tespednek a strandon. Egyébként pedig, ha korábban sikerült 20kg-ot fogynod, akkor hajrá, nyomasd tovább amit elkezdtél - ha nem tetszik a mostani állapot. Takarítsd ki az étrended és keress valami sportot amit élvezel csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!