Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is vannak ilyen gondola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is vannak ilyen gondolatai? XD Lehet ennek valami 'rossz hatása'?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy eléggé durva gondolataim vannak/voltak.Nevezhetném perverznek...

kb 14 éves koromban volt először, amikor kezdtem megismerni jobban a testem, és hallottam dolgokról.

Már akkor esténként arról álmodoztam, lefekvés előtt mindig arra gondoltam, hogy megyek egy rendelőbe, behív az 'orvos' levetkőzöm neki, lefektet az ágyra,és azt tesz velem amit akar. Meg hogy összezártak egy kicsi szobába egy fiúval, és ott mik történnének.

Nemrég meg elképzeltem egy 'saját szexgépet' xD egy szobát, ami tele van ilyen eszközökkel,amiket én 'terveztem' és azokon kényeztettem magam.

Vagy azt is úgy elgondoltam, hogy valaki kikötöz, és ilyen 'játékszerekkel' hagy 1-2 órára(vibrátor stb)

Meg hasonló és vadabb dolgokat is mesélhetnék, de elég lesz...másnak is vannak ilyen álmai? Mit gondoltok erről?

Ja és csak nem rég múltam 16....

2013. júl. 8. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen normális.
2013. júl. 8. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Normális, keress egy fiut. :DD
2013. júl. 8. 22:36
 3/9 A kérdező kommentje:
az a helyzet, hogy van barátom...
2013. júl. 8. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

ebben a korban az

krónikus orgazmus és pasi hiányod van:))

2013. júl. 8. 22:38
 5/9 A kérdező kommentje:

pasi hiányom nincs...mert van barátom is, igaz most egy ideig nem tudunk találkozni.

Vele még csak most kezdtük megismerni egymás testét, és csak 2-3x próbáltuk 'azt' eddig. De nem tudnék ilyen dolgokat csinálni vele, előtte, csak úgy izgat a gondolat o.O

2013. júl. 8. 22:41
 6/9 anonim válasza:
Mind a három válaszoló 69%-ban hasznos választ adott:DDD A kis huncutok...hm..
2013. júl. 8. 22:54
 7/9 anonim ***** válasza:
pár év és majd fogsz tudni :)
2013. júl. 8. 22:54
 8/9 anonim ***** válasza:
mármint nem (feltétlen) vele pár év :P
2013. júl. 8. 22:55
 9/9 anonim ***** válasza:

"De nem tudnék ilyen dolgokat csinálni vele, előtte..."

Akkor csináld mással. Mondjuk velem:)

2013. júl. 9. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!