Más kismamáknak is voltak rossz gondolatai terhesség alatt h minden rendbe van e odabent a pociban a babácskával? 15hkm
Nem foglalkozom vele...Csak elmondtam a véleményem róla...
Hogy tudnám el terelni a gondolataimat a rossz dolgokról??
Ti hogy csináljátok? Vagy mit csináltok?
Szerintem ez mindenkivel így van, néha átfut az ember agyán, aki azt mondja, hogy nem, az hazudik...
Amikor már mocorog, én onnantól nyugodtabb voltam, hogy éreztem Őt.
Én is féltem, nehogy koraszülcsis legyen, vagy, hogy az egészségecskéje meglegyen.
Pár hetecske múlva szülcsizek, remélem minden rendben lesz a babócácskával.
8. vagyok ismét
Elterelni a figyelmet nehéz dolog, nekem sem nagyon ment, de elmondom én mit csináltam, ami megnyugtatott.
Persze ehhez hozzátartozik, hogy én hiszek abban, hogy az agyunk nagyon sok mindenre képes, képes a testünkben zajló folyamatokat befolyásolni, nem beszélve a vonzás törvényéről...
Megvettem ezt a cd-t és ezen többek között van egy meditációs rész, amivel fel lehet venni a kapcsolatot a babával a pocakban, kvázi beszélgetni vele. Minden este megcsináltam, és ez lelkileg nagyon jót tett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!