Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismamáknak is voltak...

Xtina22 kérdése:

Más kismamáknak is voltak rossz gondolatai terhesség alatt h minden rendbe van e odabent a pociban a babácskával? 15hkm

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 10:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen sajnos nagyon sokat jár az eszem rossz dolgokon. Próbálom mindig elhessegetni a rossz gondolatokat, de nem mindig megy.
2012. okt. 28. 10:58
 2/16 A kérdező kommentje:

Nem foglalkozom vele...Csak elmondtam a véleményem róla...

Hogy tudnám el terelni a gondolataimat a rossz dolgokról??

Ti hogy csináljátok? Vagy mit csináltok?

2012. okt. 28. 11:06
 3/16 anonim ***** válasza:
Mindég van 1-2 bunkó,itt élik ki magukat!
2012. okt. 28. 11:14
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát kedves első..remélem téged se becézgettek soha kiskorodban...
2012. okt. 28. 11:15
 5/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez mindenkivel így van, néha átfut az ember agyán, aki azt mondja, hogy nem, az hazudik...

Amikor már mocorog, én onnantól nyugodtabb voltam, hogy éreztem Őt.

2012. okt. 28. 11:16
 6/16 anonim ***** válasza:
9%

Én is féltem, nehogy koraszülcsis legyen, vagy, hogy az egészségecskéje meglegyen.

Pár hetecske múlva szülcsizek, remélem minden rendben lesz a babócácskával.

2012. okt. 28. 11:16
 7/16 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem ez annyira nem vicces....Pár napja voltam orvosnál az állandó negatív gondolatok miatt, aki ezt nem éli át nem tudja milyen pokol, terhességi depressziós lettem, (nem tudok enni, fogytam és pár óra alvás a max. akkor is borzalmas álmokkal) van már két gyerekem egyikkel sem volt ilyen. Átérzem a helyzeted, tudom milyen ez! 19hkm
2012. okt. 28. 11:21
 8/16 A kérdező kommentje:
Kedves 7. válaszoló neked mikor mozdult meg először? milyen érzés volt?
2012. okt. 28. 11:21
 9/16 A kérdező kommentje:
Kedves 9. nagyon sajnálom remélem minden rendbe lesz veled/veletek! :)
2012. okt. 28. 11:24
 10/16 anonim ***** válasza:

8. vagyok ismét

Elterelni a figyelmet nehéz dolog, nekem sem nagyon ment, de elmondom én mit csináltam, ami megnyugtatott.

Persze ehhez hozzátartozik, hogy én hiszek abban, hogy az agyunk nagyon sok mindenre képes, képes a testünkben zajló folyamatokat befolyásolni, nem beszélve a vonzás törvényéről...

[link]

Megvettem ezt a cd-t és ezen többek között van egy meditációs rész, amivel fel lehet venni a kapcsolatot a babával a pocakban, kvázi beszélgetni vele. Minden este megcsináltam, és ez lelkileg nagyon jót tett...

2012. okt. 28. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!