Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismamáknak is voltak...

Xtina22 kérdése:

Más kismamáknak is voltak rossz gondolatai terhesség alatt h minden rendbe van e odabent a pociban a babácskával? 15hkm

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 10:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket utána nézek!
2012. okt. 28. 11:26
 12/16 anonim ***** válasza:

ismét 8.

Én a 16. héten szinte biztos voltam benne, hogy Őt éreztem, de azért nem mertem volna megesküdni rá...olyan volt, mintha megrebbent volna a pocimban valami, egyébként azt mondják, olyan, mint egy buborék mozgása... De a 20. héttől már biztosan tudtam, hogy igen, Ő az :)

Akkor már intenzívebb volt

2012. okt. 28. 11:29
 13/16 anonim válasza:

Kedves 8.-ik!:)

Én is "köszönöm" ezt a linket nagyon jónak találtam már meg is rendeltem!Biztosan nagyon jó :)

2012. okt. 28. 14:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Úr isten 5-ös. Még ilyen nyomorékot se láttam mint te. Azt nem kívánom hogy éld át milyen egy gyereket elveszteni, de remélem egyszer te is rájössz mekkora tahó vagy ha mindenki megutál..
2012. okt. 28. 14:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Ajajj...

Csak azoknak, akik később kapcsolódtak be a témába, volt olyan komment, ami törlésre került utólag, így a számozásra utalás már rég nem jó, úgyhogy nem kell szidni a népet, mert akire rosszat írtak, az a komment törölve lett!

2012. okt. 28. 20:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Lehet itt törőlni is ? :)

Az jó mert néha tényleg nagyon bunkó a nép !Egyébként sajna előfordul nálam is ,hogy előtörnek rossz gondolatok . Az ember minden pillanatában ott van a kisbabája igy természetes ,hogy a rossz dolgok is megfordulnak a fejében nem csak a jók . El kell gyorsan terelni és ara gondolni ,hogy a mi babánk lesz a legszebb és legegészségesebb ! :)

33 hkm /3 gyermek édesanyja

2012. okt. 31. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!