Más kismamáknak is voltak rossz gondolatai terhesség alatt h minden rendbe van e odabent a pociban a babácskával? 15hkm
ismét 8.
Én a 16. héten szinte biztos voltam benne, hogy Őt éreztem, de azért nem mertem volna megesküdni rá...olyan volt, mintha megrebbent volna a pocimban valami, egyébként azt mondják, olyan, mint egy buborék mozgása... De a 20. héttől már biztosan tudtam, hogy igen, Ő az :)
Akkor már intenzívebb volt
Kedves 8.-ik!:)
Én is "köszönöm" ezt a linket nagyon jónak találtam már meg is rendeltem!Biztosan nagyon jó :)
Ajajj...
Csak azoknak, akik később kapcsolódtak be a témába, volt olyan komment, ami törlésre került utólag, így a számozásra utalás már rég nem jó, úgyhogy nem kell szidni a népet, mert akire rosszat írtak, az a komment törölve lett!
Lehet itt törőlni is ? :)
Az jó mert néha tényleg nagyon bunkó a nép !Egyébként sajna előfordul nálam is ,hogy előtörnek rossz gondolatok . Az ember minden pillanatában ott van a kisbabája igy természetes ,hogy a rossz dolgok is megfordulnak a fejében nem csak a jók . El kell gyorsan terelni és ara gondolni ,hogy a mi babánk lesz a legszebb és legegészségesebb ! :)
33 hkm /3 gyermek édesanyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!