Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez lenne a NAGY TITOK? (jófiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a NAGY TITOK? (jófiú vs. Rosszfiú)

Figyelt kérdés

A múltkor olvastam egy hozzászólást egy kérdéshez. A megjegyzés brilliáns volt és arra gondoltam, hogy egy önálló kérdést mindenképpen megér.

Tehát: a közismert, agyonsulykolt elmélet szerint a rosszfiú a vonzó a lányoknak, mert ezt diktálják a gének, a hormonok és a jófiúknak csakis később juthat szerep. Eddig rendben, ezt már tudjuk. Viszont a válasz, amit olvastam, teljesen más oldalról közelíti meg a kérdést.

Szó sincs semmiféle evolúciós maszlagról! A lányok azért kajálják a rosszfiúkat, mert önmagukban ők semmiféle önálló, tartalmas, értelmes élettel nem rendelkeznek. Nincs semmi, ami igazán érdekelné őket, totálisan önállótlanok, a felszínes csillogáson kívül semmi más nincs nekik. Egy ilyen kétes alak pedig színt visz a sivár kis életükbe, megadja nekik az izgalmat azzal, hogy sosem bízhatnak meg benne, mindig lesz valami miatt sírni, a közös életük pedig olyan lesz, mint egy hullámvasút.

Velük ellentétben az a kevés nő, akik igazán értékes emberek, önálló és tartalmas életre is képesek, már nincsenek úgy megszédülve a rosszfiúkért. Tudják jól, hogy a kivagyi stílus, feltűnősködés egy üres személyiséget takar. Az ilyen lányok, nők életük zenitjén, csúcsán is képesek igazi férfiként tekinteni a másik csapatra, akik ugyan nem verik magukat állandóan, de nagyszerű társak a mindennapokban és valójában közel sem unalmasak.

2013. júl. 5. 23:16
 121/142 anonim ***** válasza:
hú bocs, de mennem kell. ígérem, válaszolni fogok. azt sajnálom, hogy mindketten rámtámadtatok, pedig nem volt bennem rossz szándék. egyszerűen sajnálom, hogy így gondolkozik egy (két) egészséges fiatal férfi. nyilván nem kaptatok elég dicséretet az életben, főleg gyerekkorban. és most, mikor kedves vagyok veletek, azt is támadásnak veszitek. folyamatosan támadtok, olvassátok vissza a fórumot. a nőknek nem ez kell, és ez nem kell. egyszerűen vessetek több bizalmat másokba, több bizalmat magatokba. de még gondolkozom, és részletesebben leírom.
2013. júl. 7. 13:06
 122/142 anonim ***** válasza:
* nem úgy értem, hogy folyamatosan engem támadtok, hanem hogy folyamatosan támadásban vagytok.
2013. júl. 7. 13:07
 123/142 anonim ***** válasza:
a kicsikém az nekem szeretetteljes. főleg, hogy szerintem idősebb vagyok, mint ti. de ígérem, figyelni fogok erre a jövőben.
2013. júl. 7. 13:08
 124/142 A kérdező kommentje:
Mikor fogsz visszajönni? Komolyan kérdezem, szeretek értelmes vitákat folytatni más emberekkel, de főleg a 2másik oldallal."
2013. júl. 7. 13:12
 125/142 A kérdező kommentje:

A kicsikém az nekem pont úgy jön le, mint az aranyos vagy, kedves vagy, értékes ember vagy...

Tudod te is, hogy egy nő szájából egy férfi felé mit jelentenek ezek a szavak.

2013. júl. 7. 13:15
 126/142 anonim ***** válasza:

igen, tudom, mit jelent az, ha egy férfi aranyos, kedves és értékes ember. ezek ritka és rendkívül vonzó tulajdonságok.

ehelyett sokszor azt látom, hogy a férfiak valamiért lekezelik a nőket, nem kedvesek velük. a szokásos udvariassági köröket lefutják, hogy előre engedik őket, de nem kedvesek egyáltalán, nem tiszteletteljesek. persze van, aki igen, de sajnos kevesen. pedig örülünk neki, ha egy férfi kedves és egyenrangú partnerként kezel bennünket.

az egy másik dolog, ha egy férfi kedves de nem vonzó. valószínűleg erre gondolsz. van ilyen is. de kedves és vonzó is létezik. tehát ha valaki kedves, az attól lehet vonzó is meg nem is :P

az aranyos meg a cuki :D az nekem már az a kategória, aki egész biztosan tetszik is, legalább egy kicsit.

2013. júl. 7. 21:44
 127/142 LeftBehind ***** válasza:

Az értékes meg a kedves addig jó amíg vonzó is,ha az nincs meg mész a levesbe. A tapasztalatom szerint pedig annak mindig van nője aki lekezelően bánik velük szóval erről ennyit.

Amúgy meg ez az egész vitatkozás tökéletesen haszontalan. Ti váltig állítjátok,hogy a nőknek nem az egoista majmok kellenek,mi meg kimegyünk és látjuk hogy nem így van. Igen,vannak kivételek,de mint tudjuk az csak erősíti a szabályt. Egy kezemen meg tudom számolni eddig hány csajjal tudtam érdemlegest beszélgetést folytatni,tudod mi volt bennük a közös? Mind foglalt! Ráadásul ha belegondolok,lehet hogy csak azért nem tartották tőlem a 3 lépés távolságot,mert nem gondolhattam rájuk potenciális társként.

Lényeg a lényeg,meg vagyunk lőve!

2013. júl. 7. 22:08
 128/142 A kérdező kommentje:

"igen, tudom, mit jelent az, ha egy férfi aranyos, kedves és értékes ember. ezek ritka és rendkívül vonzó tulajdonságok."

Mégsem becsülitek meg őket! Tudod, ez pont ugyanolyan, mint az erkölcsi győzelem! hány olyan sportoló van, akit megfosztanak ilyen-olyan indokkal az aranyéremtől! Mit érnek ők az erkölcsi győzelemmel, hogy nekik veregetik meg a vállukat, ha egyszer a másik van címlapon, ő kapja a sok pénzt, az ő neve marad meg a krónikákban?

"ehelyett sokszor azt látom, hogy a férfiak valamiért lekezelik a nőket, nem kedvesek velük."

És szerinted miért? A párkapcsolati téma is ugyanolyan, mint bármilyen piac: a kereslet-kínálat törvénye igazgatja. Ha bunkó, lekezelő pasikra van igény, akkor abból lesz termelés! Akkora mocskos férgek vannak köztünk, akik mégis mindig tele vannak nőkkel, hogy egyenesen elképesztő! igenis szembe kell nézni ezzel! Ha tényleg olyanok lennének a nők, mint ezen az oldalon állítják, akkor visítva kéne menekülniük ezektől az alakoktól, nem pedig odalenni értük és siránkozni. Nem éri meg kedvesnek, udvariasnak lenni, mert akkor egy leszel a sok közül! Egy mai nő nem is értékeli sem a bókokat, sem a kedvességet-NEKI EZ ALAPBÓL JÁR!

"persze van, aki igen, de sajnos kevesen. pedig örülünk neki, ha egy férfi kedves és egyenrangú partnerként kezel bennünket."

Igen, mert pontosan azt tettétek/teszitek a rendes, normális srácokkal, mint anno a fehér telepesek a bölényekkel. Kiirtjátok őket. :(

"az egy másik dolog, ha egy férfi kedves de nem vonzó. valószínűleg erre gondolsz. van ilyen is. de kedves és vonzó is létezik. tehát ha valaki kedves, az attól lehet vonzó is meg nem is :P"

Ha nagyon vonzó a férfi, akkor persze már megbocsájtjátok neki a kedvességet is. "Tetszel nekem, jó pasi vagy, na jó, megengedem, hogy kedves legyél!"-Valahogy így működik.

Aki viszont kedves, de nem vonzó, azzal is emberként kellene bánni. Manapság még a jó erős középmezőny tagjai is megkapják, hogy mennyire undorítóak. Lehet itt belinkelni különféle szerencsés embereket, akik a ronda külsejük ellenére is párt találtak-nem is rosszat-maguknak, de az az igazság, hogy rengeteg teljesen rendben lévő fiú és férfi él ma egyedül, párkapcsolat és szex nélkül. Annyira elterjedt már ez a jelenség, hogy önálló nevet is kapott: önkéntelen cölibátusnak hívják.

"az aranyos meg a cuki :D az nekem már az a kategória, aki egész biztosan tetszik is, legalább egy kicsit."

Bocs, de erről egy kissé durva példa jutott az eszembe. Egy kisgyerek is cuki, imádjátok babusgatni. Mert olyan cuki, olyan aranyos. De gondolom, egyiknek se kezdenéd el simogatni a fütyijét, hogy hátha feláll és meglovagolhatod.

Különbség van a cuki, aranyos fiú és a "férfiállat" között. Márpedig a szexuális vágyat az utóbbi kapcsolja be nálatok! Itt nincs helye nőieskedő, finomkodó mellébeszélésnek, csakis a tényeknek! ahhoz, hogy "beinduljon a motor" a nőben, a kocsihoz hasonlóan kell a megfelelő "kenés", amit csakis a minden követelménnyel bíró férfi tud megadni a nőnek. És az nem a cuki férfi lesz!

2013. júl. 7. 23:49
 129/142 anonim ***** válasza:
Pár nő elmondja itt a maga véleményét de ők nem az összes nő nevében beszélnek csak a magukéban tehát amit írnak abból nem lehet sok következtetést levonni a kérdéssel kapcsolatban azokat kéne megkérdezni akik érintettek az ügyben. Jönnek itt a kérdések nap mint alacsony,csóró,vékony,kövér,kis farkú,visszahúzódó,bátortalan vagyok szemét mocsok nőknek így nem kellek pedig 100-szor próbálkoztam már. Aztán jön 3-4 lány beírják ez nem így van nem ezek alapján döntenek..
2013. júl. 8. 00:03
 130/142 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen igazad van. Bevallom, nekem sem esik jól, amikor például azt kérdezik sokan, hogy miért qrvázunk le olyan nőket, akik élvezetből, kalandozva szexelnek. Pedig sem én, sem a férfiismerőseim nem tesznek ilyet. Sőt, a normális férfiak örülnek ennek, mert legalább látszik, hogy a nőkben "is van élet", egyáltalán nem olyan hideg szobrok, mint amilyennek mutatják magukat.
2013. júl. 8. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!