Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyit kéne dolgoznom a hasamon, hogy jól nézzen ki? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 17. 21:25
 81/91 A kérdező kommentje:
Te szerencsétlen!! Az utolsó mondatot egyszer sem írtad le!!:D:D:DDD
2013. jún. 17. 22:37
 82/91 anonim ***** válasza:
37%
Senki nem mond ellent önmagának. Az, hogy Te ellentmondásként értelmezed a dolgokat, annak két oka van. Egyrészt, mert gőzöd sincs az egészről, másrészt pedig folyamatosan másról beszéltünk, mert nem tudtuk eldönteni, a rengeteg blődség közül, amit írtál, melyiket javítsuk ki.
2013. jún. 17. 22:42
 83/91 anonim ***** válasza:
és ki mondta, hogy leírtam valaha is? XDdXXDXxd:_Dd :DDDDD
2013. jún. 17. 22:42
 84/91 A kérdező kommentje:
:DD Nagyobbnál nagyobb fasszságokat írogattatok, és most is ezt teszed:)
2013. jún. 17. 22:43
 85/91 A kérdező kommentje:
AKKOR MIN KÖTEKSZEL??:D:D:D: Megint magadnak mondasz ellent!!:D:D:D:D:D:D
2013. jún. 17. 22:44
 86/91 anonim ***** válasza:

most az előbb is bevádoltál valamivel ami nem igaz! megcáfoltalak, most pedig megint kitérsz valami baromsággal ahelyett, hogy szembenéznél azzal, hogy elb.sztad

vedd már észre magad

2013. jún. 17. 22:45
 87/91 anonim ***** válasza:
69%

Senki nem kötekedett, csak reméltük, hogy egy tizenhat éves lassan felnőtt ember képes értelmezni és befogadni 1+1 bonyolultságú dolgokat. Sajnos nem.

Írok valamit, amit viszont biztos, hogy megértesz: Tökéletes hasizmod van, Te vagy a legfantasztikusabb hasizommal rendelkező ember az egész univerzumban.

Mert Te, a rengeteg válasz közül, csak az ilyenekbe nem kötöttél bele.

2013. jún. 17. 22:51
 88/91 Zakathol ***** válasza:
69%
Csatlakozom Vegitaéssongoku-hoz: Csak azért írtam ide ennyit, mert beléd estem, a hasizmodba, és abba, hogy egy kiváló sportember vagy, aki 12 év alatt elérte a tökéletesség oly magas csúcsát.
2013. jún. 17. 22:54
 89/91 anonim ***** válasza:
55%
Zakathol, még egy dolgot írjunk le. Azért voltunk ellenségesek, és azért kötekedtünk, mert mi sajnos messze nem ilyen kábítóan gyönyörű hassal rendelkezünk. Mi bizony igazi klasszikus elhízott hájas disznók vagyunk, akik csak féltékenyek egy ilyen igazi Dávid szoborra. Mit szobor! Ő maga Zeusz reinkarnációja! Féltékenységükben próbáltunk összezavarni. Sajnos egy ilyen fantasztikus elmét még csak meg sem tudtunk ingatni, el kell ismernünk, ő bizony mindent jobban tud nálunk. El is ugrom a mekibe, zabálok egy kis hamburgert bánatomban.
2013. jún. 17. 23:02
 90/91 Zakathol ***** válasza:
55%
Igazad van. Nekem volt egy ikertestvérem, de sajnos az evési kényszerem miatt felzabáltam 14 éves koromban. :(
2013. jún. 17. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!