Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok dagi, de vékony se, van egy kis husi a hasamon, és széles a csípőm! Lehet ez probléma számomra?
"Dehogy probléma!!! Ha szeret a barátod és már le akarna veled feküdni, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem zavarja"
Ezzel nem értek egyet. Sajnos én pont úgy jártam, hogy állítólag szeretett a fiú, nem is volt közöttünk probléma. Megtörtént a dolog. Aztán kövér lettem, narancsbőrös, kívánhatatlan... Szal a pasikon nem lehet kiigazodni. 4 hónapig jó voltam neki. Az 5.-ben meg már nem, holott a testem pontosan uolyan volt, mint előtte 4 hónappal, amikor megismert. Akkor tetszettem, aztán meg nem?????
Nem értem, mi bajod van a testeddel?! Bár még nem láttalak, szerintem normálisan nézel ki, és abszolút nincs veled semmi baj!
Neked azok a kitomott mellu, elol deszka-hátul léc plázap.csák tetszenek, akik már nem tudják, hogy hova menekuljenek az állítólagos plusz kilóikkal, ami már anorexiához vezet?
Jaj hagyjuk már ezt a "kinek milyen az alakja" témát, ez egyáltalán nem számít!!!!
Megértem a problémád, én is elég sokszor félek ettől. Ezen te annyit tudsz változtatni, hogy 1., elfogadod magad pont úgy, ahogy vagy 2., a szex már magában jó fogyókúra =)
Ha annyira zavar, hogy a teljesítmény rovására menne(vagy így érzed), akkor pedig lámpa le, gyertyák fel =)
Üdv.
Probléma akkor lehet belőle, ha túldramatizálod. A közfelfogással ellentétben nagyon is sok pasi szereti azokat a csajokat akiknek nem zörög a csontja.
20:01-es A külalak fontos, hisz azt látod meg először, a belső értékeket csak idővel és lassan fedezed fel. És ez kb 4-5 hónap szokott lenni. Valszeg ez volt az, amit felfedezett a volt pasid és egyáltalán nem tetszett neki.
Ugyan ezek a problémák :D
Első előtt úgy féltem, wáá :$
De mondtam a barátomnak is, ő meg csak dícsért, hogy dehogy vagyok dagi, meg ilyenek, és így valahogy elfogadtam önmagam (: Mára meg arra is rájöttem, hogy hogyha igazán szeret, akkor így is szeretni fog, és így is tetszeni fogok neki :D Meg hogy azokkal az anorexiás kispiicsákkal csak lefeküdni akarnak a fiúk 1x azt jónapot. (Jó ez nempontígyvan, de nem fejtem most ki..)
Szóval nyugi :D Ne az ilyenekkel foglalkozz, lényeg az, hogy élvezd! (;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!