Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyit kéne dolgoznom a hasamon, hogy jól nézzen ki? (kép)
2013. jún. 17. 21:25
31/91 anonim válasza:
Figyelj csak, azért a személyeskedésből vegyél már vissza. És még egyszer mondom, az, hogy háton fekve így néz ki a hasad(ezt az előbb jól elírtam:)), az nagyon szép dolog, csak semmit nem ér.
32/91 anonim válasza:
Szerintem meg sokkal jobb, mintha hatalmas hapsi lenne >.>
17/L
33/91 A kérdező kommentje:
Genetikusan ilyen formájú a hasam:). Nem hiszem 12 éve versenyszerűen hayashi ha shito ryuzok:)
2013. jún. 17. 21:58
34/91 A kérdező kommentje:
Az én kérdésem alatt azzal személyeskedek akivel akarok:)
2013. jún. 17. 21:59
35/91 anonim válasza:
s akko most menő vagy hogy bedobtál pár ilyen japán szót?
amúgy meg ha te is felteszed azt a kérdést hogy mennyit kéne még olgozni a hasadon, te is érzed hogy nem elég, de úgy tűnik luta vagy érte vmit is csinálni, mivel te ilyen fasza vagy h így születtél.
36/91 Zakathol válasza:
Kérdező: Azért arra figyelj, hogy vitatechnikai szempontból mindaddig vert helyzetben vagy, amíg rólam nem tudsz konkrétumokat.
A #32-es válaszolónak meg üzenem, hogy amíg nem vagy tisztában az emberi test biológiájával, addig ne próbálj meg azzal kapcsolatban oltani másokat. A hasizom - és minden más izmodé is - genetikailag kódolt tapadású és formájú. Szóval köszi, hogy megpróbáltál segíteni, de FAIL.
37/91 A kérdező kommentje:
Most nagy okosságokat mondtál hasitasi:). Az előzőnek meg üzenem, hogy hetente 900 3 fajta felülést csinálok meg szériázva rendesen:)
2013. jún. 17. 22:05
38/91 anonim válasza:
mánnemazért, de edzéssel sok mindent el lehet érni genetika ide vagy oda. a hasfalat is lehet. mint minden mást. mert ha pl az egyik oldal jobban fejlődött akk van olyan gyakorlat ami a másikat jobban terheli. most lehet azzal jönni h a hasfal nem tud csak egyszerre összehúzódni, de tapasztalat hogy a hasfal felét is meglehet dolgoztatni úgy hogy a másik fele el se fáradt.
39/91 A kérdező kommentje:
Tudod erre én is szoktam figyelni:). Viszont mindent nem lehet kijavítna ami genetikai:)
2013. jún. 17. 22:07
40/91 anonim válasza:
a felülés szétbassza a hátadat. inkább lábemelés, vagy ami még annál is jobb hogy pl 15x felmész gyertyaállásba. hasra eddig az a legjobb gyakorlatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!