Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A livejasmin.com oldalon, ha megadtam az adataimat vállalok valamilyen kötelezettséget, hogy utána mindenféleképpen kell dolgoznom? Vagy ha úgy döntök mégsem akarok belevágni, csak nem megyek oda többet.
Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 22:16
1/5 anonim válasza:
Miért, meggondoltad magad? Mégsem akarsz ott dolgozni?
2/5 anonim válasza:
nem vállalsz semmit de vesztesz vele.Én is ott dolgozom és már 1 év alatt megkerestem egy lakásra valót.Saját weboldalamon tapasztalataimat adom át a jelentkezőknek.írj
3/5 anonim válasza:
szia! en is dolgozni akartam de ra jottem, hogy nem fizet:-) igy felejtos
4/5 anonim válasza:
1 év alatt egy lakásra valót?
Azaz évi 6M Ft, havi 500e, napi 17e Ft (de akkor minden nap dolgoztál)?
5/5 anonim válasza:
Van valaki, aki már dolgozott ott? Milyen volt? Hogy megy ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!