Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi minden fiú azt, akivel kedves vagyok, hogy akarok tőlük valamit? Utána meg én érzem rosszul magam, amikor visszautasítom őket, mert azt mondják, hogy jeleket adtam nekik. Akkor ne legyek kedves senkivel?
Ezt pedig előbb utóbb kénytelen leszel megtanulni, mert ez fejleszthető. Ha mást nem visszafogottságba fojtani, mert olyan alakok is vannak, akik esetleg kihasználják a kedvességedet.
26/F
Roppant tanulságos. :)
Csak halkan jegyzem meg: aztán jön a panasz, hogy annyi a "bunkó" csaj.
Szóval: tapasztaltam, bunkó vagy, ha egyértelműen nemet mondasz. Bunkó vagy, ha simán kedves vagy, semmi "jelzés", puszta barátságból, emberségből, mert a fiú a végén azt hiszi kacérkodtál vele, megvezetted. :)
Szerintem picikét kétoldalú ez! :)
(Úgy értem: a sok panaszkodó fiú is beleképzel dolgokat, amiért aztán szépen le lehet "bunkózni" a lányokat).
Maradj így... max hangoztasd h nem akarsz vele semmit. Jó ez elég abszurd, de a lényeg, hogy figyelj erre oda. Ha már csak látod rajta, hogy ilyesmibe töri a fejét, úgy, hogy te biztosan nem szeretnéd, akkor állítsd le rögtön. Ez a legjobb amit tehetsz, és egy szava nem lehet senkinek. Legyél korrekt. Ne húzd az agyukat. De maradj kedves :)
18/f
utolsó, mit lehet vele kezdeni? :D
köszi a válaszokat amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!