Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyit kéne dolgoznom a hasamon, hogy jól nézzen ki? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 17. 21:25
 71/91 anonim ***** válasza:
Mellőzzük a személyeskedést, továbbra is ezt kérem. Edzéstől nem vesztesz zsírt. Nézd meg pl Erdei Zsoltot. Szerinted ő nem edz hasizomra? Szerintem többet edz rá mint Te, vagy bármelyikünk itt a válaszadók közt. Akkor hogy lehet, hogy az ő hasa nem kockás?
2013. jún. 17. 22:27
 72/91 A kérdező kommentje:
Istenem végre egy normális hozzászólás:). Igazad lehet de azért szoktam figyelni arra is, hogy mit eszem:), ezentúl jobban fogok:)
2013. jún. 17. 22:28
 73/91 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem mielőtt elkezdtem felülésezni fele ilyen kockás sem volt:)

úgy, hogy rajtad nem volt egy csepp zsír sem, csak izomtalan volt a kis hasad

remélem végre megérted

2013. jún. 17. 22:28
 74/91 A kérdező kommentje:
Könyörgöm! Akkor most saját magadnak mondtál ellent!:D:D:D Azt mondtad/mondtátok, hogy az edzéstől nem lesz kockás a hasam:D:D:D:D Az én esetemben ez mégis így történt és téma lezárva. Kérlek ismerd el, hogy butaságot mondtál:)
2013. jún. 17. 22:30
 75/91 anonim ***** válasza:
100%

Az hülyeség,amit itt írnak hogy mindenkinek alapból kockás a hasa csak a zsírtól nem látszik.Van olyan aki 30 kiló vasággyal együtt és semmi hasizma nincs.

Az olyan kockás hasizomhoz mint a kérdezőnek van edzeni kell,nagyon sokat és keményen.

2013. jún. 17. 22:31
 76/91 A kérdező kommentje:
Jaj végre még egy értelmes ember!!
2013. jún. 17. 22:32
 77/91 Zakathol ***** válasza:
Tehát az értelem attól függ, ki mennyire ért veled egyet? Nem semmi nagy tudású ember lehetsz.
2013. jún. 17. 22:33
 78/91 A kérdező kommentje:
Ha kicsit jobban figyelnél negatív kritikák is voltak amiket elfogadtam és egyet értettem velük:)
2013. jún. 17. 22:34
 79/91 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy, sikerült kiforgatnod. DE megmagyarázom neked :)

Abban az esetben ha valakinek zsíros a hasa (legtöbbször ez áll fennt, erről pofázunk egy ideje) akkor nem lesz csak a hasazástól izmos (felülés ésatöbbiek). Aerob kell és diéta, hogy eltűntesse a meglévő kockái fölűl a zsírt. Tehát legtöbbször ez áll fennt, ezért mondjuk, hogy sima hasedzéstől nem lesz kockás a hasad.

Ha viszont valaki olyan, mint te vagy, azaz alacsony a testzsírszázaléka szóval nincs ott az izmok feletti zsír ami eltakarná a kockákat akkor látható a hasizom erősödése.

Érted csíra? :)

2013. jún. 17. 22:36
 80/91 anonim ***** válasza:
félek, hogy ez már neked magas.. a többiek (hozzáértőbbek) valószínűleg értik
2013. jún. 17. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!