Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyit kéne dolgoznom a hasamon, hogy jól nézzen ki? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 17. 21:25
 61/91 anonim ***** válasza:

Lassan átrakhatjuk a kérdést testépítés kategóriába:D

A hasad akkor kockás, ha nincs rajta zsír. Akinek zsír van a hasán, az akár 9 milliárd felülést is csinálhat naponta, nem lesz kockás a hasa. Akkor lesz kockás, ha a zsírt leadja. És jól írják sokan, vannak cingár srácok, akik "nem elhízós" típusok, nincs rajtuk zsír, ezért kockás a hasuk. Amit nem értek: A kérdező azt kérdezte, mennyit eddzen hasizomra. Hogy jön ide az, hogy mennyire erős? Másik: Ha a gyilkos azt mondja a tyúktolvajra, hogy tyúktolvaj, akkor a gyilkos igazat mond. Tehát a világ legkövérebb embere is ugyanolyan joggal mondhat véleményt a hasadról, mint bárki más.

2013. jún. 17. 22:20
 62/91 anonim ***** válasza:

Mitől lesz kockás a hasad ha nem edzéstől?XDDDDDD

hülyegyerek legalább járnál utána... edzéstől erősebb lesz a hasad, nem kockásabb.. kockás hasad minimális zsírfelesleggel lesz, mert úgy látszik..

2013. jún. 17. 22:21
 63/91 A kérdező kommentje:
Igen, gyerek vagyok:)
2013. jún. 17. 22:21
 64/91 A kérdező kommentje:
De ha edzel zsírt vesztesz te idióta!!:DD:D:D
2013. jún. 17. 22:23
 65/91 anonim ***** válasza:
tudjuk, hogy az vagy, de nem ez a lényeg, ne térj ki..
2013. jún. 17. 22:23
 66/91 A kérdező kommentje:
Senki nem tért ki, igazat adtam a daginak:)
2013. jún. 17. 22:24
 67/91 anonim ***** válasza:
nagy az isten állatkertje de alacsony a kerítés.
 68/91 anonim ***** válasza:

ne a szavakon lovagolj már ! felüléstől nem vesztessz zsírt

kockás akkor lesz a hasad ha diétázol és aerob mozgást végzel

érted?

69/91 A kérdező kommentje:
Érdekes, nekem mielőtt elkezdtem felülésezni fele ilyen kockás sem volt:)
2013. jún. 17. 22:25
 70/91 anonim ***** válasza:
én jártas vagyok a testépítésbe, nem vagy olyan izmos még mert nem tömegnövelsz, genetikailag olyan vagy hogy nem ragad meg rajtad a zsír. nekem pl 9 hónap tömegelés után dagad ki belőlem az izom, csak be is zsírosodtam, még fél év tömegelés utána leszállkásítom diétával. Lehet neked nem is lenne szükség diétára se tömegelésnél annyira nem zsírosodnál, de a mostani étrended valszeg nem kalóriatöbbletes, csak szimplán edzegetsz de étrend nincs, így nem leszel túl nagy :D de a csajok buknak az ilyen hasra is szal nem gáz
2013. jún. 17. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!