Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyit kéne dolgoznom a hasamon, hogy jól nézzen ki? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 17. 21:25
 41/91 anonim ***** válasza:

18as vagyok megint.

Kérdező,én nem értem,miért teszel fel egy kérdést,ha csak dícséretre vágysz?Menj fel ask.fm-re ott a tini csajok imádni fognak.De ha igazi vélemény érdekel olyantól,akinek izmai is vanak,akkor vedd számításba a véleményem.

Én 80 kiló vagyok,170 centihez,kb pár kiló felesleggel,nincsenek szálkás izmaim,pedig régóta erősödöm...De 130 kilót a fejem fölé tudok emelni,és az ilyen izmozatú emberkéket,mint te,simán lekörözöm erőben.(hogy ne a verekedést mondjam,amit lehet kötekedésnek vennél).

Sőt,egyszer kipróbáltam,a pasi befeszített,én egy újjal be tudtam nyomni.Ő az én hasamat nem,csak amennyire a zsír engedte.Vagyis,ha komolyan veszed a dolgodat,akkor nem villogsz itt,hanem kiedzed magad tisztességesen.Ami kb 40 éves korodig tart,ahogy látom.

És igen,sok a kamus itt gyakorin,akár te is lehetsz az,a netről leszedett képek egyikével,de azért nem hinném.

2013. jún. 17. 22:07
 42/91 A kérdező kommentje:
Kössz a tippet:)
2013. jún. 17. 22:07
 43/91 Zakathol ***** válasza:

Tapadási pontok. Érted. Tapadási pontok. Azok nem vándorolnak. Egy izom van. Csak nagyobb vagy kisebb lehet, de nem megy arrébb, nem fog megváltozni.

Látod kérdező, még mindig nem találsz rajtam fogást, csak egy feltételezésre alapozol, amiben nem vagy biztos. Így annak esélye, hogy a feltételezett sértéseid célba találnak, csak 50%. Vagy igazad van, vagy nincs.

2013. jún. 17. 22:08
 44/91 anonim ***** válasza:
Az, hogy mennyit edzel rá, egy teljesen felesleges információ. Edzéstől nem lesz kockás a hasad.
2013. jún. 17. 22:10
 45/91 A kérdező kommentje:
Zakathol te az én szememben már örökre egy kikúúrt hájzsák maradsz:D:D:D a másiknak meg üzenem, hogy te biztos egy igazi szuperman vagy! Ajánlom figyelmedbe hogy csinálj valamit a kövérséged ellen:). Nem villogtam, egy kérdést tettem fel.
2013. jún. 17. 22:11
 46/91 A kérdező kommentje:
Mitől lesz kockás a hasad ha nem edzéstől?XDDDDDDDDD
2013. jún. 17. 22:11
 47/91 anonim ***** válasza:
nem én tapasztalatból beszélek ember. én személy szerint csak saját testsúllyal edzek, de azt keményen. és igen van olyan aki faszán néz ki, de egy darab egylábas guggolást, vagy egykezes fekvőt nem tud meg, és vannak olyanok, akikből ki nem néznéd hogy mit tudnak.
2013. jún. 17. 22:12
 48/91 A kérdező kommentje:
Ez igaz:)
2013. jún. 17. 22:12
 49/91 anonim ***** válasza:

Zakathol jól beszél hiába fikázod/fikázzátok.

Kérdező! Nálad pedig alap gondok vannak ezzel a témával kapcsolatban. A hasa mindenkinek kockás, csak van akinek van zsr az izmok felett, van akinek pedig nincs, mint a te esetedben szóval nem kell dolgozni semmit. Az pedig nyylvánvaló, hogy azért írtad ki a kérdést, mert villogni szeretnél. A hasad szálkás, de attól még egy kis nyuzgár gyík maradsz.

2013. jún. 17. 22:13
 50/91 Zakathol ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező? A vitatechnikádból ítélve kb 16-8-nak saccollak.
2013. jún. 17. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!